Üniversite Öğrencilerinin Aradığı Ürünler! 80 TL Altı Uygun Fiyatlı Makyaj Malzemesi

Kozmetiklerin fiyatı o kadar hızlı arttı ki! Birçoğuna yetişmek artık imkansız oldu. Üniversite öğrencileri de sürekli artan fiyatlardan nasibini fazlasıyla alıyor. Her biri 80 TL'nin altında malzemelerle bütçenize uygun bir makyaj çantası hazırlamak isterseniz içeriğimizdeki ürünleri hem kalitesiyle hem de fiyatıyla çok seveceksiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Not: Fiyatlar değişiklik gösterebilir.

1. Cilt tonunu eşitleyelim.

Orta kapatıcılığı ve ince yapısı ile günlük kullanıma uygun olan fondöten, tüm cilt tipleri için uygun. Fiyatı 79,80 TL olan fondötene gelen bir kullanıcı yorumu şu şekilde:

Çok güzel, çok doğal görüntü sağlıyor. Bitince mutlaka tekrar alacağım.

Buradan ulaşabilirsiniz.

2. Kusurlar kapansın!

Hala ten makyajındayız.. Sıra kusurları, küçük lekeleri ve fondötenle kapanmayanları kapatmakta. Lovely markasının kapatıcısı yumuşak yapılı, yüksek kapatıcılık sağlayan bir bitişe sahip. Vegan içerikleri hayatının her alanına dahil etmek isteyenlerin de severek kullanabileceği kapatıcının fiyatı sadece 59 TL.

Buradan ulaşabilirsiniz.

3. Likit ten makyaj ürünleri harikalar yaratıyor.

Pudralı, pütürlü görünümden kaçınmak için ten makyajınızda likit ürünleri tercih edebilirsiniz. Pastel'in likit allığı bu durumdan şikayetçi olanların kullanabileceği en iyi ve en uygun fiyatlı ürün.

Buradan ulaşabilirsiniz.

4. Likit ürünleri sabitleyelim..

Likit ürünlerin kalıcılığını ve daha güzel durmasını sağlamak için bir sabitleyici pudraya ihtiyacınız var. Flormar'ın makyaj sabitleyici pudrası, öğrenci bütçesi ile alınabilecek ürünler arasında en iyilerden.. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

5. Yüzünüzü boyutlandırmak için harika..

Ürünün renk pigmentine bayıldım. Buğday tenliyim çok hoş duruyor yüzümde kalıcılığı da güzel. Tende doğal bir parlaması var o da cezbetti beni. İlk başta alırken tereddüt ettim. İyi ki de almışım çok memnun kaldım.

Buradan ulaşabilirsiniz.

6. Günlük makyajda aradığınız tüm tonlar burada.

Natural tonların ağırlıkta olduğu far paletinde yok yok! Günlük makyajda far kullananların işini görecek olan far paleti, yüksek pigmentasyonu, kolay kullanımı ile favoriniz olacak.

Buradan ulaşabilirsiniz.

7. Etkileyici bakışlardan geçen yol..

Kirpiklerinizi uzatıp, hacimli göstermeyi vadeden rimel, üç kademeli fırçası ile siz ne kadar isterseniz o kadar hacim sağlıyor. Kullananların çok sevdiği ve indirim döneminde stokladığı rimelin fiyatı 67 TL. Buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Avon rimel burada.

8. Kaş laminasyonu yaptırmışsınız gibi..

Kaş sabitleyiciler de zamlarla beraber fiyatı uçan ürünlerden biri. Hem uygun fiyatlı, hem de gerçekten işe yarar bir kaş sabitleyicisi arıyorsanız, Trinova kaş şekillendirici wax aradığınız ürün olabilir.

Sadece 29 TL olan ürün bu tarafta.

Daha fazla kaş ürünü de burada.

9. Ruj olmazsa olmaz.

Görür görmez paketine vurulacağınız, dudakta aşırı doğal duran renge sahip ruj, çok da uygun fiyatlı. Kullanan herkesin bayıldığı Flormar marka ruj burada.

Diğer renkleri de burada.

10. Trendlerden geri kalmayın.

Kalıcılığı, parlaklığı ve nemlendirmesi ile kalbinizi çalacak Sildne dudak parlatıcı, parlatıcı trendini kaçırmak istemeyen kızlarımızın çantasından ayırmayacağı ürün olacak.

Sadece 15 TL olan parlatıcıya buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla parlatıcı burada.

Görüntüsüyle ve Kokusuyla Gönlünüzü Çalacak En Çok Satan Kokulu Mumlar
Yaz Bitmeden Koleksiyonunuza Eklemek İsteyebileceğiniz En Sevilen Sandaletler
Sanatı Evinizin Her Köşesinde Hissetmenizi Sağlayacak Tablolar

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!