Üniversite Öğrencilerinden Ülkesine Gidemeyen Temizlik Görevlisi İçin Duygulandıran Hareket

İngiltere'de Bristol Üniversitesi öğrencileri okullarında temizlik görevlisine unutulmaz bir hediye verdiler. Ülkesine gidemeyen görevli için para toplayan öğrenciler temizlik görevlisine duygu dolu anlar yaşattılar.

Kaynak: Yeni Şafak

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
30.06.2018

Niye yapılan iyilik ve yardımlar kameraya alınır ve paylaşılır ben de onu anlamıyorum. Bizde de köy okulunda öğretmenlik yapıp kıyafeti ya da harhangi bir malzemesi eksik olan çocuğa bu eksikliği giderip sosyal medya mecralarında paylaşan bir güruh vardı. Ya da buna benzer şeyler denk geldikleri sokak çocuklarına kıyafet, yiyecek vs. alıp paylaşan. Sorsan gerek gönderiyi paylaşan gerek beğenenler teşvik amaçlı diye savunuyorlar. Ama şimdi belli olmasa bile ileride o çocukta, kişide bunun gurur kırıklığını yaşayacağını hiç mi düşünmüyorsunuz?

30.06.2018

Biz de on sene önce tum fakülte 1 tl toplayıp temizlik gorevlisi ablaya verecektik. 1 tl az gibi gelmesin tum fakulteden toplayınca asgari ucreti geciyordu bir maas ikramiye gibi oldu. 4 sinifin temsilcisi bendim paralari topladim sadece bir kisi vermedi o da feto sayesinde sınavsız subay olmustu hapse bile atmadilar. Fetonun tamamen yalan oldugunu buradan bile anlayabiliriz adam Fetonun en kidemlilerindendi dokunmadilar ona doguya yerlesmis diye duydum en son. Neyse biz yine de paramızı toplayip teslim ettik. 5-10 tl kimseyi fakirlestirmez arada boyle toplayip gercek ihtiyaç sahiplerine ulastirmak lazim

30.06.2018

ya viyolonsel tam güzel güzel okuyorum yine siyasete bağlamişsın konuyu tebrikler :DD

02.07.2018

Disslike atan arkadaş neyi beğenmediğini paylaşsana bi

TÜM YORUMLARI OKU (10)