UNICEF'ten Dış Görünüşe Göre Yargılama Yapanları Utandıracak Sosyal Deney

UNICEF, 6 yaşındaki bir kızın dış görüntüsü ve kıyafetlerini değiştirilerek insanların yaklaşımları arasındaki farkı gözler önüne sermiş. Unutmayalım çocuk her yerde, her tarzda sadece çocuktur.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
09.07.2016

Bir çocuğun o yaşta o kadar kalabalık yerlerde tek başına dolanıyor olması eğer üstü başı temizse kaybolmuştur değilse dilendiriliyordur algısı oluşuyor ....ben dahil birçok insan dilendirilen çocuklara yardım yapılmasının onların daha çok sokaklarda kalacağını ve bu sayının fazlalaşacağını biliyoruz....burada o çocuğun üstünün başının pis olmasından dolayı değil bu algıdan kaynaklanan ve çoğunlukla doğru çıkan bir varsayımdır....bence en kısa zamanda insanlara çocukl yapacakları zaman gerekli psikolojik testler yapılmalı onu doyuracak bakabilecek maddi yeterliliğe sahipse izin verilmeli ......

08.07.2016

Burda insanlara laf edenler disarda bi kafede otururken yanina ayni giyimde bi cocuk geldiginde cantasina ceketine sahip cikanlarla ayni kisiler. Bu siralar ortalikta cocuklarin masumiyetini kullanarak hirsizliklar ve daha neler neler yapiliyor. Videodaki insanlarin tepkilerinde anormal bisey yok bence.

Valla hiç kendimi kandıramıcam akşam akşam. Evet bende o temiz suratlı, temiz giyinmiş çocuktan kaçınmam ve eli yüzü kirli, kıyafetleri yırtık kızdan çekinirim. Çünkü 2.ci kız benden para ister yada patates ister vs... Türkiye de yaşıyorsanız kendinizi kandırmayın siz de aynı tepkileri vericektiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (40)