Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya Hapis Cezası

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in şikayeti üzerine, Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında 'Haberleşmenin gizliliğini ihlal' suçundan açılan dava karara bağlandı. Karar doğrultusunda Ünay Aysal 10 ay, Rasim Ozan Kütahyalı ise 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı katılmadı. Duruşmada Fatih Terim'i avukatı Rezan Epözdemir temsil etti. Esasa ilişkin savunma yapan Avukat Epözdemir sanıkların cezalandırılmasını istedi. Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatları ise müvekkillerinin beraatini talep etti. 

Kütahyalı 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Davayı karara bağlayan mahkeme, 'Hakaret' suçundan Rasim Ozan Kütahyalı'yı günlüğü 50 TL'den 9 bin 150 TL adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, Rasim Ozan Kütahyalı'yı 'Haberleşmenin gizliliğini ihlal' suçundan da 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık Kütahyalı'nın yargılama sürecinde ve sonrasında pişman olmamasınıgöz önünde bulunduran mahkeme para ve hapis cezasını ise ertelemedi.

Ünal Aysal'a 10 ay ceza

Sanık Ünsal Aysal'ın da 'Haberleşmenin gizliliğini ihlal' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırarak, cezayı erteledi.

DHA

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!