Umut Oran'dan TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e Sert Tepki

BTK ve TİB, ka­mu­oyun­da “san­sü­r” tar­tış­ma­sı baş­la­tan ta­lep­le il­gi­li ola­rak CHP’­li ve­ki­le “seh­ven gön­de­ril­miş­tir, in­ce­le­me­ler sü­rü­yo­r” ya­nı­tı ver­di.

Çİ­ÇEK: ÖZEN­Lİ OLUN

Mec­lis Baş­ka­nı Ce­mil Çi­çek ise, TBMM Baş­kan­lı­ğı­’nın res­mi in­ter­net si­te­sin­den söz ko­nu­su öner­ge­nin kal­dı­rıl­ma­sı­na iliş­kin ta­lep gel­me­di­ği­ni be­lirt­ti. Çi­çek, TİB Baş­kan­lı­ğı ile ya­pı­lan gö­rüş­me­ler­de, TBMM Baş­kan­lı­ğı ve mil­let­ve­kil­le­riy­le ya­pı­la­cak iş ve iş­lem­ler­de da­ha özen­li olun­ma­sı­nın is­ten­di­ği­ni vur­gu­la­dı.

Çi­çek, Ora­n’­ın ya­zı­lı öner­ge­si­nin ki­şi­sel web si­te­sin­den kal­dı­rıl­ma­sı ta­le­biy­le il­gi­li ola­rak ise “Şah­si in­ter­net si­te­niz­le il­gi­li ya­pı­la­cak iş­lem bu­lun­ma­mak­ta­dı­r” ce­va­bi ya­zı­sı gön­der­di. Umut Oran, Mec­lis Baş­ka­nı Çi­çe­k’­e tep­ki gös­te­re­rek, “TBMM Baş­ka­nı­’nın bir say­fa­lık içi boş ya­nı­tın­da ko­nu­yu sap­tır­dı­ğı­nı gö­rü­yo­ruz. 15 ya­şın­da­ki Twit­ter he­sa­bı olan genç­le­rin bi­le bil­di­ği ko­nu­yu bil­mez­den gel­mek­te­dir. Çi­çek, be­nim özel web si­tem­de ye­mek ta­ri­fi ya da aşk şi­ir­le­ri ya­yın­lan­mı­yor, ta­ma­mı se­nin önü­ne ge­len so­ru öner­ge­si ve ba­kan­la­rın ya­nıt­la­rı ya­yın­la­nı­yor. Ya­ni bu özel de­ğil ge­nel bir teh­li­ke Sa­yın Çi­çek, ge­nel! Bir mil­let­ve­ki­li­nin web si­te­sin­de­ki öner­ge­nin kal­dı­rıl­ma­sı is­te­ni­yor da­ha bu­nu an­la­ya­ma­mış­sı­nı­z” de­di.

HAYAL KIRIKLIĞI

CHP Ge­nel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Oran, TİB ve BTK’­dan ge­len ‘seh­ven ol­du’ şek­lin­de­ki res­mi ya­nıt­la­ra da tep­ki gös­te­re­rek, “TİB, BTK ve TBMM Baş­ka­nı­’n­dan ge­len üç ya­nıt ha­yal kı­rık­lı­ğı ya­rat­mış­tır. Gö­rü­nen o ki Tür­ki­ye­’de ‘seh­ve­n’ ca­na­va­rı yi­ne hort­la­mış­tı­r” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı