Küba kanser aşısı, geliştirildiği ve uygulandığı yılların başından beri dünyada akciğer kanserine çare arayan hastaların umudu oldu. Ne var ki aşının sunduğu çözüm tartışılıyor, hatta pek çok tıp otoritesi aşının tedavi olmadığını dile getiriyor. Peki Küba kanser aşısı ne işe yarıyor, kansere tedavi mi, ömrü uzatıyor mu? İşte sizler için derlediklerimiz...
Not: Reçete ile satılan bu ilacı doktorunuza danışmadan kullanmayınız, sağlık problemlerinde ilk adresinizin dokturunuz olduğunu unutmayın!
2800$ nedir ey Kuba? Yemisim komunizimi mi diyorsun?
Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın lütfen. 1) İlaç (CimaVax-EGF) kesinlikle tedavi yöntemi değil. Kemoterapi, radyoterapi veya akıllı ilaç uygulamaları gibi uygulamalarda vücuda direnç kazandıran, kanserin oluşturduğu yan etkilerden kurtulmanızı sağlayan bir ilaç. 2) Her kansere etki etmiyor. İlacın çıkış ismindeki EGF epidermal growth factor'ü simgeliyor. Bu EGF üreten tüm hücreleri hedef aldığını belirtiyor. Dolayısıyla genç yaştaki hastaların etkilenme oranı yüksek. Bununla birlikte küçük hücreli karsinomda egf oranı önemsiz olduğu için onlara hiç etki etmiyor mesela.
"usa today" gibi abd'nin en pespaye gazetesinde çıkan bir haberi buraya alıp koymak ne derece doğrudur? ayrıca bu gazete şu an günah çıkartıyor. seçim öncesi trump karşıtıydı bu gazete, şimdi çark etti ve yaranmak için trump'un hoşuna gidecek her haber kırıntısını büyük haber diye veriyorlar. latin amerika'ya çakan bir gazeteyi sever trump. hemen tuzlukla koşmanın anlamı yok. takvim, posta neyse usa today o.