Umut Candan Gizli Kapaklı Evlenen Kızı Nihal Candan'ın Düğününde Kur'an Okunsun İstemiş!

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından sonra birçok fenomen mercek altına alınmıştı ki, bu isimler arasında Bahar ve Nihal Candan kardeşler de yer aldı.

Ultra lüks yaşamlarına dair yaptıkları paylaşımlarla eleştirilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşler kara para aklama ve çete üyesi olma suçlarından 14 Kasım günü gözaltına alınmıştı.

16 Kasım Perşembe günü tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevi koşullarıyla mücadele ederken anneleri Umut Candan'dan açıklamalar geldi.

Show Haber'e özel açıklamalarda bulunan anne Candan yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemi yeniden hareketlendirdi.

Umut Candan, “Instagram'da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı, tıklamasalardı. Bahar Candan'ı onlar ortaya çıkardı ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil her şeyi sahte. Soytarılık yaptıklarında tıklamasalardı. Halk istedi o da devam etti.” ifadelerini kullandı.

Tüm detayları burada anlatmıştık

İsyan Etti! Bahar ve Nihal Candan'ın Annesi Umut Candan'dan İlginç Açıklama

“Koleje gitmeselerdi benim çocuklarım öyle düşkün olmayacaktı" diyen anne Candan'ın yeni ifadeleri de ortaya çıktı.

Eminim birçoğunuz duymuşsunuzdur, Nihal Candan'ın gizli saklı evlendiği ortaya çıkmıştı. Hatta fenomenin kendisi herhangi bir paylaşımda da bulunmadı.

Evlendiği kişinin ise Nihal Candan'ın yüzünü emojiyle kapatarak elini tuttuğu iş insanı Mehmet Faruk Çiçek olduğunu öğrenmiştik.

Çiçek'in avukatı tutuklamaların ardından “Müvekkilin, mensubu olduğu ailenin gelenekleri ve mahremiyet isteği nedeniyle eşi Nihal Candan ile yapmış oldukları evlilik, kamuoyuna bilinçli olarak duyurulmadı.” açıklamasında bulunmuştu.

Kızı Nihal'in sessiz sedasız dünyaevine girmesi hakkında detaylara değinen Umut Candan "Kızım Nihal 4 aydır evli. Daha kocasının yanında yemek yiyemiyor o kadar utangaç. Kocasından utanan elalemi nasıl dolandırır?" dedi.

'Koca kutsaldır. O yüzden hep diyordum 'Kızım bir an önce evlenin. Sizinle çok uğraşıyorlar. Başınıza bir hal getirecekler.' Hazırlık yapıyordu. Nikahı çok aceleye gelmişti.

"Biz dışarıda dürümle, simit ve çayla mutlu olan insanlarız. Zaten kızımın düğünü çok aceleye gelmişti. O öyle kıyılmak zorunda kaldı. 'Düğünde eş, dost, akraba güzelce toplanırız' demiştim." dedi.

'Nasıl bir düğün yapsak? Kır düğünü mü yapsak yoksa yazı mı beklesek? Kimleri davet etsek? Biz bunları konuşuyorduk.'

Ayrıca fenomenlerin annesi Umut Candan'ın "'Düğünde Kuran okunsun, alkollü olmasın' dedim." açıklaması da epey dikkat çekti.

Sizin konu hakkındaki düşüncelerinizi de merakla bekliyoruz...

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Nihal Candan'ın Sır Gibi Sakladığı Eşi Ortaya Çıktı: Evlilik Bilerek Duyurulmadı
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın Annesi Umut Candan Kızlarını Savunurken Böyle İsyan Etti

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
25.11.2023

Göt korkusundan ortaya karışık nerden medet umacağını şaşırmış. Ya senin kızların eskortluk yapıyordu, only fans da götünü başını atıyordu. Değil düğünde kuran okunması, düğünü Kabe’de yapsan da şu andan sonra kurtarmaz…

25.11.2023

Kalitesizlik, avamlık, yalancılık akıyor paçalardan. Gözümüze soktukları ilk andan beri bunların normal olmadığı belliydi. Sözde stil yarışmaları, bazılarının piyasaya giriş bileti oldu. Neler var neler.

25.11.2023

lümpenliği unutmuşsun?

Pasif Kullanıcı
25.11.2023

hocam hadi evlilik kutsaldir dersiniz de koca kutsaldir ne amk? her seye kutsallik atfetme isini azaltalim cocuklar💀💀💀

25.11.2023

Hocadır o ya koca olamaz, hayır Hintlilerin öküze tapmasını bu kadar içselleştirmemeliyiz koca kutsal değildir nope kabul etmiyorum 🥲

TÜM YORUMLARI OKU (13)