Umut Bulut'un Babasının Son Görüntüleri

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara saldırısında hayatını kaybetti. Dün Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında oğlu Umut Bulut'u tribünden izleyen Kemal Bulut karşılaşma başlamadan önce oğlu ile selamlaşmıştı.

Oğlunu pazar günü önce Galatasaray'ın kamp yaptığı otele ziyarete giderek hasret gider Baba Kemal Bulut, sonra stada gitti. 

Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ve yöneticiler ile ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncuların olduğu yerde maçı izleyen Kemal Bulut yenilen gole üzüldü, atılan golde sevinç yaşadı.

Baba Bulut oğlunu tribünden selamladı. Maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere 'Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da yoğundur ben eve gideyim' dedi.

Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncü Yıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için açtığı oto kuaförüne uğramak istedi. Stattan çıktıktan sonra taksiye bindiği anlaşılan Kemal Bulut'un patlamanın olduğu bölgeden geçerken vefat ettiği belirlendi.

Kemal Bulut son kez böyle görüntülendi

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut'u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

Cenaze Yarın Kayseri'de Toprağa Verilecek

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de toprağa verilecek. Kemal Bulut için Yeşilhisar'da ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum memleketinde toprağa defnedilecek.

DHA

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
14.03.2016

Bir fenerbahçeli olarak başın sağolsun umut bulut acının rengi olmaz 😢

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ