Umreden Dönenlerin Karantinası İçin Gece Yarısı Yurtlarından Çıkartılan Öğrenciler Tepkili: 'Resmen Uykudan Uyandırılıp Kovulduk'

Ankara ve Konya'daki KYK yurtlarında kalan öğrenciler umreden dönen vatandaşların karantinaya alınması için gece yarısı yurtlardan çıkartıldı. Yurtların bağlı bulunduğu Gençlik ve Spor Bakanlığı öğrencilerin başka yurtlara nakledildiklerini ve mağduriyet yaşanmadığını açıkladı. 

Yurtlardan apar topar çıkarılan öğrenciler ise uygulamaya tepki gösterdi. Bir öğrenci 'Ne  zaman gelecekleri belli değil mi ki bizi korku ve telaş içinde sokaklarda perişan ettiniz?' diye sordu. Başka bir öğrenci ise eşyalarını bile alamadan çıkmak zorunda bırakıldığını belirtti.

Haberin detayları için 👇

Ankara ve Konya'da Öğrenci Yurtları Boşaltıldı: Umreden Dönen 10 Bine Yakın Kişi Karantinaya Alındı

📌 Gece yarısı oluşan manzara ve öğrencilerin tepkileri şöyle

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
15.03.2020

En başında Koronavirüs için önlem almak gibi bir niyetleri yoktu. Ülkedeki duyarlı vatandaşların sosyal medya üzerinden tepki vermesiyle güç bela gerekli önlemler alındı. Dün Sağlık Bakanı'nın yaptığı açıklamadan anlayacağınız üzere, Umre'den dönenler için de herhangi bir karantina plânı yoktu. Yine sosyal medyadan verilen tepkiler üzerine akıllarına gelen ilk şeyi devreye soktular. O da böyle bir sonuç verdi. Ekonomi, sosyal, sağlık ve eğitim alanında hiçbir plânı olmamasına rağmen biat kültürü ile ayakta kalan bir iktidar var. Bir de ahlâki ve vicdanî duyarlılığı göstererek ülkeyi ayakta tutan bir kitle var. İktidar bu kitleye "muhalefet" diyor!

15.03.2020

sesli guldum bu sacmaliga

15.03.2020

Yapacağınız işi sikeyim. Bunun müsebbibi bu çocukları zerre düşünmeyen kyk müdürüdür. Bakanlıktan arayana tabi efendim derhal efendim yurtlar hep boş efendim yalarım efendim diye diye bu çocukları perişan etmiştir.

15.03.2020

Diyanet = bir sikime yaramayan dibi delik kumbara.

15.03.2020

11 milyar üstünde bütçe yiyor ama ülkeye hastalık getiriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (55)