Umre Fotoğrafı Nedeniyle Tepki Çeken Fulya Öztürk Açıklama Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turunu izlemek için Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke’ye giden gazeteci Fulya Öztürk, Umre'den başörtülü bir fotoğrafını paylaşarak 'Rabbim bana da nasip etti' demişti. Bu paylaşımı nedeniyle tepki çeken Öztürk açıklama yaptı.

Uzun yıllar muhabir kimliğiyle tanıdığımız gazeteci Fulya Öztürk, deprem, sel, savaş demeden hem ülkede hem de yurt dışında yaşanan bütün gelişmeleri bizlere aktarmıştı.

Bir süre FOX TV'de yayınlanan "Fulya ile Umudun Olsun" isimli gündüz kuşağı programıyla karşımıza çıksa da kısa bir süre önce o çok sevdiği haberciliğe geri dönmüştü.

Özellikle deprem bölgesinden yaptığı yayınlar ilgiyle izlenmişti. Birçok muhabir bölgeden dönüş yapsa da o aylarca depremzedelerin yanında kalmıştı ve yayınlarına devam etmişti.

Şimdi ise Fulya Öztürk, başka bir konuyla yeniden gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez turunu izleyen gazeteciler arasında olan Öztürk, Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı uçağının önünde çekilen bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Ardından da Öztürk, "Rabbim bana da nasip etti" notuyla başörtülü halini paylaşmıştı ve Umre ziyareti yaptığını duyurmuştu.

Fakat sevilen gazetecinin Cumhurbaşkanlığı uçağıyla gittiği Suudi Arabistan’da Kabe’yi ziyaret etmesi eleştirilere neden olmuştu.

Bu eleştirilerin ve tepkilerin ardından da Fulya Öztürk Türker Akıncı'nın paylaşımına yanıt verdi.

Öztürk, "Gece 2.30 da gittim yüreğimden geldi. Otelde uyumak istemedim kalktım gittim. Kimseye zararım yok kimsenin parasıyla gitmedim." dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fulya Öztürk'ten Canlı Yayında Dış Sesi Azarlayan Fatih Portakal'a Sert Sözler
Yayında Porno İzletildiği İçin Tartışmışlardı: Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Fatih Portakal İtirafı Geldi!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Özgür Özel'in "Arapça Tabelalara Karışmayın, Arapça Kur’an Dilidir” Açıklaması Gerçek mi?
YORUMLAR
19.07.2023

Bu neden problem oldu anlamadım.. c.baskani uçağı ya da yandaşliği bahane... İslam dinine olan alerjisi tutmuş yine birilerinin.. hristiyanlar sürekli istavroz çıkarır kimse de onlara git ortada yapma reklam yapıyorsun demez ama biz de İslam'a dair en ufak bir eylemde tepki verilir.. herkes sizin gibi olmak zorunda değil farklılıklara saygı diyenlerin en büyük saygısızlığı ve tahammülsüzlüğü göstermeleri ne garip handikap bu ne yaman çelişki..

19.07.2023

c, başkanlığı uçağını es geçiyor ve sana katılıyorum, keza bulunduğu yerde açık saç ile de fotoğraf koysa "saygısızlık yapmış" diye linç eder-dik.

Pasif Kullanıcı
19.07.2023

ya bir sg, mk yalakası.

19.07.2023

Bizim hırsızların ve yalamaların dinlenme tesisidir zaten umre. Arada bir uğrayıp görüntü verirler. Dalkavuklar hangi taraftansa, işini nereden kazanıyorsa diğer tarafı görmezden geliyor üstüne basıp geçiyor. Bu uçağın sadece bir saat havada kalma maliyeti 23bin dolar. İkramlar, bakım onarım ve personel masrafı hariç. Toplum yoksullaşmış, umurlarında değil. Dolar 27 TL olmuş bize ne. Hatay'da 40 derece sıcaklıkta vatandaş su kuyruklarında 3 saat bekliyor, bizi alakadar etmez. Memlekette açlık var, duymak istemiyoruz. Biz saray gazetecisiyiz emredileni yazarız.

TÜM YORUMLARI OKU (79)