Umre Dönüşü Konya'da Karantinaya Alınanlar Yurttan Kaçmaya Çalıştı İddiası

Koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınan ve Konya'da yurtlara yerleştirilen vatandaşların yurttan kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde polislerin vatandaşların çıkışını engellemeye çalıştığı görülüyor.

Kaynak: @nehir_deveci

Karantinaya alınan vatandaşlarla bir baba bu şekilde vedalaşmıştı:

Karantinaya Alınan Çocuklarıyla Vedalaşan Adam: '15 Gün Uzaklaşın'

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
16.03.2020

Yıllardır ülkenin süper güç olduğunu düşünen kitleye gel de durumun ciddiyetini anlat. Virüsle değil cehaletle savaşıyoruz. Şuan hasta olmamaları virüs olmadığı anlamına gelmiyor, potansiyel taşıyıcı olabileceğini başkalarına bulaştırdığı takdirde önünü alamayacağımız olumsuzluklara yol açacaklarını idrak edemeyen vatandaşlar ve bu vatandaşları karantina adı altında birbirleriyle izolesini engellemeden bir arada tutan sözde önlemler. Belki de virüsten kaçmaya çalışıyorlar bilemiyoruz ama umreden dönen insanlarımızla virüse karşı ilk ciddi sınavımızı veriyoruz. Öğrenciler bu yurtlarda kalırken azıcık isyan etse vatan haini ilan edecekler polisle çatışıyor. İlkel kalmış bencil toplulukları gütmeden, yönetmeden kendilerinden bireysel hassasiyet beklemek de mümkün değil. Yurtlarda zor tuttuğumuz vatandaşların üzerine tomaları sürelim her vatandaşımız bir gün biber gazının tadına bakacak, ahlaklı olmayı tamamen ödül ceza sistemine göre uygulayanlar için de toplumsal eşitlik bozulmasın.

16.03.2020

Çok yazık !!ben hastayım hasta olabilirim diye düşünen yok ben hastaysam baskalarıda hasta olsun düsüncesindeler durum bu açık ve net!!

16.03.2020

cahiller ! tabi arap otellerinde rahat ettiler, beğenmediler yurtlari.

TÜM YORUMLARI OKU (10)