Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisiyle yaşanan arbede sonucu bir kadın polis memuru şehit oldu. Yaralanan bir diğer polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olay, saat 22.55 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde yaşandı. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Y.E.Ç. Ihlamurkuyu Mahallesi'nde ekipler tarafından yakalandı. Y.E.Ç. bu sırada polise direndi.

Yaşanan arbedede polisin silahını alan Y.E.Ç., polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açmaya başladı.

Şüphelinin açtığı ateş sonucu yaralanan polis memuru Ş.Y. (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Olayda biri polis iki kişi de yaraladı.

Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde polisin şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştığı görülürken, bu sırada şüphelinin polisin silahını alarak ateş açtığı ve polisin de anında karşılık verdiği anlar yer aldı 👇

Edirne'de 'Baba' Cinayetinde Şoke Eden Detaylar: Yakalanmamak İçin Narin Cinayetindeki Gibi Hareket Etti!
Önce Şehit Haberi Sonra Kaza! Şehidin Ailesi Cenaze Yolunda Kaza Yaptı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
23.09.2024

26 suç kaydı ve hala disarda gezebiliyor . ülkenin durumunu siz düşünün artık

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden biri vardı. onu bi derin soruştursalar kimbilir onun kaç tane çıkacak. Ama o da hala dışarıda.

23.09.2024

gencecik kizcagiz anasi babais ne hallerle ne emeklerle buyutmus polis yapmis.ama emek vermeyen bir ana babanin suc .akinesi olarak yetistirdigi ve bosalmis adalet sisteminin aramiza saldigi bi namert tarafindan cani aliniyor

23.09.2024

Türkiye'de polis olmak? Yanlış tercih.

23.09.2024

9 aylık eğitimle polis eğittiğini sanıyorlar nasıl 19 yaşındaki bir zanlı polisin silahını belinden alıp polise ateş açabilir online eğitimle mi akademiyi bitirdiniz Allah ailesine sabır versin 🤍

23.09.2024

Polisi ve eğitimi suçlayacağına 26 suç kaydı bulunan tipin dışarıda gezmesini sağlayan adalet sistemine laf et..

TÜM YORUMLARI OKU (68)