Ümitcan Uygun'un Abisinin Fenomen Pucca'yı Ölümle ve Tecavüzle Tehdit Ettiği Mesajı Ortaya Çıktı

Bildiğiniz gibi dün Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun, Esra Hankulu ölümünün ardından tutuklandı. Bu tutuklanmanın ardından daha önce Müge Anlı'ya tehditler savuran Uygun'un abisi Erol Uygun, yine tehdit mesajları atmaya başladı. Sonrasında ise Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Karagöz ile Esra Hankulu cinayeti sebebiyle tutuklanan Ümitcan Uygun'un abisi Erol Uygun sosyal medyada tartıştı. Uygun'un Pucca'yı ölümle ve tecavüzle tehdit ettiği ortaya çıktı. Gelin detaylara bakalım!

21 yaşındaki Aleyna Çakır, gerçek adıyla Sema Esen cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun, 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadının ölümüyle gündemdeydi.

Esra Hankulu'nun tırnaklarındaki DNA profillerinin, şüpheli Uygun'a ait olduğu tespit edildikten sonra 'kasten öldürme' suçundan gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un kuvvetli suç şüphesi nedeniyle tutuklandı.

Uygun'un tutuklanmasının ardından da daha önce Müge Anlı'yı da tehdit eden Ümitcan Uygun'un abisi Erol Uygun Instagram hesabından tehditler savurmuştu. Abi Erol Uygun, tehdit mesajları sonrası dün gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Buradan paylaşımlarına bakabilirsiniz;

Ümitcan Uygun'un Abisinin Instagram'dan Devlet Dahil Herkesi Tehdit Ettiği İddia Edilen Mesajları

Pucca da Erol Uygun'un tehdit mesajlarıyla ilgili bu tepki gösterdiği paylaşımı yaptı.

Bu paylaşımın ardından da Erol Uygun'un, kardeşi Ümitcan Uygun'un hesabından Pucca'yı "Neredesin sen nerde? Ölmeyi çok istiyorsun, toz ol buradan" mesajı atarak ölümle ve tecavüzle tehdit ettiği ortaya çıktı.

Uygun da Pucca'dan kardeşinin hesabına gelen mesajları hikaye kısmından "Utanmaz" notuyla paylaştı.

Pucca ise "Arkadaşlar merak etmeyin ben de küfür ettim. Salağa bak bir de 'beni engelledi korkuyorlar' demiş. Nikahıma mı alacağım sünepe engelleyeceğim tabi. Yeter be ondan kork bundan kork" ifadelerini kullandı.

Küfürlerin havada uçuştuğu bu tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
08.08.2021

pucca'nin yanındayım bir kadın olarak..korkarak nereye kadar. artık yeter herşeye (!) yeteeeeerrr !

08.08.2021

Adamlar açık açık insan öldürüyor ,insanları tehdit ediyor tecavüzle de tehdit ediyor ama üst düzey yerlerindeki o kirli iğrenç ilişkileri ile gayet güzel dışarda geziyorlar. Bu ülkede hâlâ bunların olmadığını adaletsizlik olmadığını savunan varsa umarım bir gün aci şekilde ogrendiginizde "vah biz ne yaptık" demezsiniz.

09.08.2021

Küfürlerin havada ucustugu bu tartısmada ben ne mı düşünüyorum? Müge anlının bogazındakı damarları patlaya patlaya umıtcanı tutuklayın dediğini, abisinin mügeyi tehdit ettiğini, annelerinin yurt annesi kisvesi altında siyasetcılere pezevenklık yaptıgını, ifşa olunca öldürüldüğünü, bu ölümden de Müge anlıyı suclayıp tehdit edildiğini, sonra kamuoyu baskısı olusunca umıtcanı ters kelepceyle baglayıp( cunku helal olsun dedik,vay be ters kelepçe hee devlet calısıyor ??!!!) sonra serbest bırakıldıgını. Ve o piçin, arkasında saglam adamlar oldugu ıcın aynı seye devam ettiğini ve bı kadının daha öldüğünü.. Benım tam olarak düşündüğüm ve bildiğim bu. Allah, bu umıtcan,abisi, sarhos keş babası gibilerinin tez zamanda cezasını verir umarım çünkü görüyoruz ki devlet vermıyor!

TÜM YORUMLARI OKU (16)