Ümitcan Uygun'la Bir Arada Olduktan Sonra Ölü Bulunan Esra Hankulu İçin Yapılan Kan Dondurucu Yorumlar

Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un ismi yeni bir ölüm olayıyla gündemde. 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın, Ümitcan Uygun'la bir arada olduğu evde ölü bulundu. Bu olay sosyal medyada büyük bir infiale yol açarken bazı kullanıcıların yaptığı kan dondurucu yorumlar pes dedirtti. İşte onlardan bazıları:

Aleyna Çakır cinayetinin katil zanlısı Ümitcan Uygun'un tutuklanmaması ve dışarda serbestçe dolaşması tepkilere neden olmuştu. Ümitcan Uygun şu an yeni bir olayla gündemde.

Esra Hankulu isimli 25 yaşındaki kadın, sabah yatağında ölü bölündü. Kamera kayıtlarına göre Ümitcan Uygun, sabah Esra Hankulu ile gece bir arada olduğu evden çıkarken görüntülendi.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz 👇

Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi: Ümitcan Uygun ile Bir Arada Olan Kadın Ölü Bulundu

Sosyal medyada büyük infial yaratan olayla ilgili bazı kan dondurucu yorumlar da vardı. Esra Hankulu'nu suçlu çıkaranlar ve ölümüyle ilgili kendisini sorumlu tutanlardan bir kısmı şöyle:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Esra Hankulu'nun Ölümüyle de Bağlantısı Olan Ümitcan Uygun'un Aylardır Serbest Dolaşmasına Tepkiler Yağdı
Ümitcan Uygun'la Bir Aradayken Ölü Bulunan Esra Hankulu'nun Ardından Ünlü İsimlerden Gelen Tepkiler
Sosyal Medyadaki 'HelpTurkey' Paylaşımlarına Soruşturma

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
05.08.2021

keske haklılık payları olmasaydı.

05.08.2021

Yorumlar kan dondurucu değil haklı isyan bana göre. Aleyna cinayetinden sonra, serbest bırakıldığında instagram canlı yayını açmıştı ve o yayına binlerce kız katılıp, "katil olamayacak kadar tatlısın" tarzı mesajlar atmışlardı. Bizim hakkını arayıp savunduğumuz kadar, bazı kişiler kendini o kadar önemsemiyor ki, olan yine bir cana oluyor.

05.08.2021

Çoğuna kısmen katılıyorum.Popülizmin lüzumu yok, ülkemizin kızları genelde badboy-serseri tipleri çekici buluyor.Efendi,nazik naif insanlar daha çok sünepe, istediğim zaman s*ktiri çekerim gözüyle bakılıyor.Katil olarak fişlenmiş birisiyle bir insan neden görüşür ki..??

TÜM YORUMLARI OKU (68)