Ümitcan Uygun'dan Neden Örnek Alınmadı? Ölümü İntihar Olarak Açıklanan Aleyna Çakır, Sosyal Medyanın Gündemi

Ankara'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Aleyna Çakır'la ilgili dün açıklanan raporda, kesin ölüm nedeninin iple boğulma olduğu duyurulmuştu. Çakır'ı, olaydan kısa süre önce darp eden ve tehditte bulunan Ümitcan Uygun'dan herhangi bir örnek alınıp incelenmemesi ise birçok kişiyi isyan ettirdi.

Şüpheli bir şekilde ölen Aleyna Çakır için Adli Tıp Kurumu, dün savcılığa gönderdiği raporda Çakır'ın ölüm nedenini intihar olarak tespit edildiğini belirtti.

Çakır'ın ölmeden önce darp edilmesi ve tehdit edilmesine rağmen, şüpheli Ümitcan Uygun'dan bir örnek alınmaması ise birçok kişiyi isyan ettirdi...

Ne olmuştu?

Türkiye Bu Cinayeti Konuşuyordu! Aleyna Çakır'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu...

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
08.01.2021

elinde vardır bir kaç siyasinin görüntüleri ondan arkasındalardır bu magandanın. yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin

08.01.2021

Bu adam büyüklere karı ayarlayan bir pezevenk. İsimlerini açıklar diye korkuyorlar muhtemelen. O yüzden kimse pezevenge dokunmaz gibi geliyor bana

08.01.2021

bununla ilgili çok geniş bir yazı okumuştum. İşin içinde milletvekillerinin de olduğu, Ankara'nın pavyon hayatından, İstanbul'un en ücra köşelerine kadar tüm pisliklerin başında olanlar ve dönen çarkla ilgili. İşin içinde ölüm olduğunda anca basına sızıyor,belki de kaç tanesi sızmadı.Maalesef ölen isimleri duymakla yetiniyoruz,çarkın dişlileri asla durmuyor. Ve bu işin içinde olupta tek kurtuluşun artık ölüm olduğuna inanan çok sayıda kişi olduğunu da tahmin ediyorum.

08.01.2021

çünkü korunuyor amk barzosu

TÜM YORUMLARI OKU (10)