Ümit Özdağ, 'Sahte' Beyazıt Öztürk'ü Tebrik Etti

Beyazıt Öztürk'e ait olduğunu düşündüğü hesabın paylaşımını alıntılayarak tebrik eden Ümit Özdağ hatasını anlayınca paylaşımını sildi.

Sığınmacılara yönelik söylemleriyle büyük bir popülarite yakalayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖzdağBeyazıt Öztürk adına açılan sahte bir hesabın paylaşımını gerçek sanarak Öztürk'ü tebrik etti.

"Artık ben de buradayım"

Beyazıt Öztürk adına açılan söz konusu hesaptan yapılan paylaşımda şunlar yazıldı:

'Son dönemde ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk ilke ve inkılaplarıyla ters düşmektedir. İsteğim, aydın kişilerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım' 

👇

"Tebrik ederim Beyazıt Öztürk"

Özdağ, söz konusu tweet'i kendi hesabından paylaştı ve 'Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu' notunu düştü.

Hesabın Beyazıt Öztürk'e ait olmadığını fark eden Özdağ, paylaşımını saniyeler içinde sildi. 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
YORUMLAR
04.06.2022

Onedio’nun aklı çıkıyor 365 gün para aldığı chp’nin ve seçimden seçime reklam basıp para aldığı akp’nin oyları zafer partisine kayacak diye. Fırsatı bulduğu anda aşağılıyor bazı partileri.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ