Ümit Özdağ MHP Genel Başkanlığı'na Aday

MHP'de geçen ay partide kongre çağrısı yapan ve genel başkan yardımcılığından istifa eden Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ TBMM’deki basın toplantısında bir gazetecinin; “Gazetelerde Genel Başkanlığa aday olacağınız söyleniyor doğruluk payı var mı?” sorusuna “Basında okuduğunuz doğrudur” diyerek yanıtladı. Ümit Özdağ bir süre önce Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

MHP'de Olağanüstü Kurultay Talebi ve İstifa

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan 'yönetim değişikliği' tartışması muhalif kanadın 'kongre toplansın' talebiyle topladığı imzalar ile dava açmasıyla mahkemelik olurken, Genel Merkez delegeleri ve il başkanları büyük çoğunlukla muhalifler için imza veren teşkilatları kapatmaya başlamıştı.

Daha önce Meral Akşener ile MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile Koray Aydın da genel başkanlığa aday olduğunu ilan etmişti.

AA ve AJT

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
23.03.2016

Sayın Sinan Oğan ile Meral Akşener Hanımefendi bence eşbaşkan olmalılar. Ümit Özdağ ise yine yardımcılık görevini sürdürmeli. Ne kadar çok aday, o kadar çok oy bölünmesine sebep olur.

Pasif Kullanıcı
23.03.2016

Özdağ hoca ve ekibi, Bahçeli tarafından istifa ettirilip kontra çıkarmak için parti içi muhalefeti yasal yolla safdışı etmek istediler ve eğer bu adam aday olurda Bahçeli olmazsa Türkiye M.Kemal den sonra en büyük siyaset adamını kazanmış olacaktır ki buna A.Türkeş de dahil.

23.03.2016

aday olmayan kaldı mı?

TÜM YORUMLARI OKU (4)