Ümit Özdağ: 'KYK Borçlarını Sileceğiz'

Katıldığı bir YouTube programında parti programı ve vaatlerine ilişkin konuşan Özdağ, üniversite mezunlarının şikayet ettiği KYK kredisi borçlarını sileceklerini açıkladı. 

Özdağ, iktidar olmaları halinde sistemi değiştireceklerini de belirterek başarılı öğrencilere daha fazla maddi imkân sağlayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl gençlere yönelik 6 vaat açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da öğrenim kredisi faizlerinin silineceğini, geri ödeme sürecinin işe başladıktan sonra uygulanacağını duyurmuştu. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
30.05.2022

Ödeyenler salak mı?

Sorma bizde hiç bir şeyin ortası yok. Borçları silecekleri sen kimin parasını kime peşkeş çekiyorsun. Bu yaptıkları sadece yeni asalak bir neslin ortaya çıkmasına neden olur. Gençler kyk borcunu öder. Önemli olan onlara iş imkanı yaratmak. Balık vererek günü kurtarırsınız. Gençlere balık tutmayı öğretin gerisi boş. Bizim gençler için çalışacak ortam oluşturmanın gerekiyor. Onları asalaklığa alıştırmak ülkeye ihanettir.

30.05.2022

AKP'nin moruna oyumu vermem. İsterse tüm borçlarımı silsinler, bana borç ödeyebileceğim ortam yaratmadıktan sonra. Bana 600 TL Asgari ücret versinler ama ben bu 600 TL ile hem ülkemde geçinebileyim hem kiramı ödeyeyim hemde dünyayı gezebileyim. Enflasyonu konuşmayan, istihdam sağlamayan çiftçileri savunmayan partilere oy yok.

30.05.2022

Yalnız şu an bağıra bağıra kıtlık geldiğini söyleyen, köylerin yeniden canlandırılmasını gerektiğini söyleyip büyükşehirlerde köylerin kalkmasına neden olan Büyükşehir Kanununu kaldıracağını söyleyen, çiftçiye alım garantisi vereileceğini vs söyleyen tek kişi Ümit Özdağ ama siz bilirsiniz. Vermeyecekseniz yine vermeyin ama tarım ve enflasyon konuşmuyor demek için önce açıp 2 saatlik bir programını izlemenizde fayda var

30.05.2022

ben ödedim helali hoş olsun umarım benden sonra ki öğrenci kardeşlerim yararlanmıştır birilerinin cebine gitmemiştir ancak bu ülke şu an bu kadar parayı hibe edecek durumda mı anlamıyorum. içi boş yapılamayacak vaatlerden sıkıldım ben artık.

TÜM YORUMLARI OKU (28)