Ümit Özdağ İYİ Parti'den İstifa Etti: 'Meral Akşener, FETÖ ile Mücadelemden Rahatsız Oldu'

Mahkeme kararıyla yeniden İYİ Parti'ye dönen Ümit Özdağ İYİ Parti'den istifa etti.

İyi Parti'den ayrılan Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk ile Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özdağ, 'İyi Parti ne yazık ki kuruluş amacından olağanüstü uzaklaştı tasfiye edilen Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileridir. Yerine getirilen FETÖ ve ne idüğü belirsiz küreselcilerdir. İyi Parti’nin zarar görmemesi için istifamı erteledim. İstifamın birinci nedeni 4 kez uyarmama rağmen bana yalan söylenerek İdris Naim Şahin’in Ordu’dan aday gösterilmesi. İkinci neden ise Akşener’in HDP’nin Kars’ı kazanmasında etkili olması' dedi.

"Buğra Kavuncu FETÖ ile iltisaklıdır"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖ ile iltisaklıdır. Bu hukuki bir gerçek. İYİ Parti içindeki FETÖ'cü ilerleme devam ediyor. Rize İl Başkanı'yla ilgili gizlilik kararı olan bir soruşturma var. Bunu açıklayan Güneysu ilçe başkanı görevden alınıyor.

Akşener istediği kadar inkar etsin, HDP ile kirli bir anayasa çalışması yapılmıştır. 64 saat görüntüsü var. Ahmet Erozan'ın katıldığını söylüyorum, bir kez 'yalan söylüyorsun' demedi. Akşener de Kılıçdaroğlu da Erozan için konuşuyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Akşener'i korumak için haberi olmadığını söylüyor.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Modanın Yeni ve İlginç Trendi: 'Altına Çiş Yapmış' Temalı Kot Pantolon!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.03.2021

Ümit Özdağ ülkede Akp'ye çalışacak son insandır. Fikirlerini beğenirsiniz beğenmezsiniz bilemem ama kendisi idealist biri olarak ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyen fazlasıyla katı bir insan. "Ben şimdi konuşursam bu eylemim kime yarayacak" diye düşünmez, şartlar ne olursa olsun çıkar çatır çatır konuşur. Filmi izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır: Watchmen filmindeki Rorschach karakterine fazlasıyla benzetirim Ümit Özdağ'ı. Makam mevkide gözü olan biri de değildi. Öyle olsaydı zaten Mhp'den ayrılış sürecinde Meral Akşener'in dengi rakibiyken onun arkasında yürümeyi kabul etmez, kendisi de yeni parti kurardı. Onu fazlasıyla "katı" ve "faşist" bulanların eleştirisine katılmasam da anlayabiliyorum ama kalkıp ezberden "Akp'nin Truva'sı" diyenlerin eleştirisi çok ezber ve boş.

Pasif Kullanıcı
04.03.2021

İyi Parti'nin kuruluş sürecinde çok büyük heyecan duymuş; sonunda beni de temsil edeceğini düşündüğüm bir partiye oy verecek olmanın heyecanıyla dolmuş bir insan olarak Ümit Özdağ'ı doğru bildiklerinin peşinde yürüdüğü bu yolda takdir ediyorum. İyi Parti doğru ya da yanlış yoldadır ben bunu bilemem. Her geçen anketle oy oranlarını arttırdıklarına göre politik pragmatizm çerçevesinde doğru yoldalar demek ki. Ama ben de Ümit Özdağ gibi kuruluş aşamasında hayalini kurduğum şeyleri bulamadım şahsen. Genç işsizlik gibi konularda en çok ses çıkaran parti olmasını hâlâ takdir etmekle beraber ideolojik olarak beni temsil etmedikleri için yine oy verir miyim; şüpheli. Keşke en baştan merkez sağ parti kuracaklarını söyleselermiş de boşuna hayal kurmasaymışız. Halaçoğlu, Türkşen vs derken Özdağ benim için son damlaydı,

04.03.2021

Ümit Özdağ hakkında atıp tutmadan önce genç bakıştaki tarihi konuşmasını izlemenizi tavsiye ediyorum. youtu.be/x74qPz6v99o

TÜM YORUMLARI OKU (4)