Ümit Özdağ'ın 'Sahibi Afganistanlı Genç' Diye Paylaştığı Market Fotoğrafı Tepki Çekti: 'Hedef Göstermek Bu'

İYİ Parti'den istifa eden ve yürüttüğü ‘Ayyıldız Hareketi’ni partileştirme çalışmalarını sürdüren Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, mülteci karşıtı ifadeleriyle tepki çekiyor. Yaptığı son paylaşım ise sosyal medyada 'hedef göstermek' olarak nitelendirildi ve tepki topladı.

Yabancı uyruklu kişilere suyu 10 kat zamlı vermek isteyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ziyarette bulunup tebriklerini ileten Özdağ, son paylaşımıyla da tepki çekti.

'Sahibi Afganistanlı genç'

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kırşehir’deki bir Afgan marketinin fotoğrafına yer verdi. Market ve sahibinin hedef gösterildiği paylaşıma “Kırşehir merkezde Afgan Market-Sahibi Afganistanlı bir genç” notunu düştü.

Özdağ'ın paylaşıma gelen tepkilerden öne çıkanlar👇

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
YORUMLAR
23.08.2021

Adam Kırşehir'in ortasında, kabak gibi "Afgan Market" diye işletme açmış, bunu paylaşmanın neresi suç? Afgan istilacılar belli ki hiçbir şeyden korkmuyor, gizlenme gereği duymuyorlar. Afganlar 17 yaşındaki kıza tecavüz girişiminde bulunup bitkisel hayata sokarken sorun yok, Suriyeliler Ankara'da yol ortasında adam keserek cinayet işlerken sorun yok, Kürtler otobüse molotof kokteyli atıp Türkleri canlı canlı yakarken sorun yok, Ümit Özdağ Kırşehir'deki bir marketi paylaştı diye mi sorun var? Türkiye Türklerindir, bunu o kalın kafanıza iyice sokacaksınız.

24.08.2021

Kardeşim bu götlere anlatamazsın bunları. Ucu ne zaman kendilerine dokunursa o zaman anlayacaklar durumu.

23.08.2021

Doğukan yılmaz kardeşime katılıyorum.. eksiği var fazlası yok. Bu mülteci dediklerinizin kendi ticaret sistemleri var. Kendi aralarında alış veriş yapıyorlar. Yaşadıkları mahalleleri gettolara çevirdiler. Kendi kurallarıkendi cezaları var kendi ahlak degerleri var. Hiç bize uymayan.. Kim kızını karısını rahatça dışarı gönderebiliyor. Önemli olan açması açmaması değil. Önemli olan bizimle aynı değerleri paylaşmayan insanların içimizde yasamalari.

23.08.2021

Adama bolucu molucu demisler de o marketi acan afganli markete buyuk yazilarla Afgan Market yazmasi boluculugun kralidir. Ayrica multeci ve vatandasligi olmayan biri nasil market acabiliyor? Aciyorsa demek bunlara vatandaslik vermisler

23.08.2021

Fazla merhamet vatana ihanettir. Hümanist filan olamıyorum bu yobaz cahil karışımı canlılara karşı. Kadınını çocuğunu alır eğitirsin ama bütün hapishane kackinlari , askerleri doldu ülkeye. Kadınlarımıza hayatında dişi sinek görmemiş gibi bakıyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (40)