Ümit Özdağ'ın İddiası: '4 Bin Suriyeli, Sağlık Bakanlığı Tarafından Göreve Başlatıldı'

Sığınmacılara yönelik söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türk doktorların Türkiye'yi terk ettiğine dikkat çekti ve Suriyelilerin göreve başlatıldığını söyledi. 

Suriyeli aile hekimlerinin isimlerini paylaşan Özdağ, '4000 Suriyeli Sağlık Bakanlığı tarafından göreve başlatılmış. Binlerce Türk doktoru Türkiye’yi terk ediyor. Ülkemiz her geçen gün içten içe çürütülüyor. Buna rağmen korkma, Zafer Yakın. Saray iki şeye çare bulamıyor. Dövizin yükselmesine ve Zafer Partisi’nin yükselmesine' ifadesini kullandı.

twitter.com

Özdağ'ın paylaştığı görsel. 👇

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
17.07.2022

Neden bu sektör üzerinde bu oyunlar oynanıyor çok belli değil mi? Doktorları yıldırmak onları bu ülkeden savuşturmak onların yerlerine bu ne idüğü belirsiz çapsız kişileri almak için. Her şey tıkırında işliyor.Bu ülkeyi bir orta doğu ülkesi yapmak için.

17.07.2022

Olacağı buydu zaten. Türk doktorlarına laf eden ezikler şimdi gitsinler Suriyeli ve Afgan doktorlara. Geçen embesilin bir tanesi de türk doktorların yurtdışına çıkışı yasaklansın diye bir çözüm üretmişti kendince. Durum o hale geldiki doktorların yurtdışına çıkışını yasaklasalar doktorlar kendilerini kurtarmak için lastik bota binip Yunan adaları üzerinden kaçak yollarla Avrupa'ya geçecekler

17.07.2022

35 kadını taciz eden Pakistanlı doktorumuz vardı o ne oldu acaba! İşte bu yüzden başımızdakiler, doktorlara rahatlıkla git diyebiliyorlar diploması aldığı eğitimi şaibeli Ortadoğululara yer açabilmek için şimdi bunların arkasında duranlar güvenip gitsin din kardeşlerine eşlerini kızlarını mauyene ettirsinler bakalım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ