Ümit Özdağ İle Muharrem İnce Birbirine Girdi: Sinan Oğan Vurgulu Gönderme!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin polemiğinde yine Sinan Oğan ismi ön plana çıktı. 

İnce, Özdağ'a, 'Sayın Ümit Özdağ, senin cumhurbaşkanı adayın 'Milliyetçiliği ayaklar altına alan” Erdoğan’ı destekledi. Sen daha ne konuşuyorsun?' sözleriyle yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Memleket Partisi ile Zafer Partisi arasında yapılması beklenen ittifak daha başlamadan bitmişti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, o dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yapınca, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Ben kimsenin yedek adayı değilim" diyerek ittifakı bozduğu öne sürülmüştü.

Ümit Özdağ'ın Muharrem İnce'ye yönelik, “ Muharrem İnce'nin ayrılması iyi de oldu aslında. Yoksa yine adaylıktan çekilecek ve biz cumhurbaşkanı adayımız olmadan seçime gidecektik" sözleri ise yeni bir tartışma başlattı.

Muharrem İnce, Ümit Özdağ'a Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri Sinan Oğan üzerinden dikkat çeken bir yanıt verdi.

Muharrem İnce, "Sayın Ümit Özdağ, senin cumhurbaşkanı adayın “Milliyetçiliği ayaklar altına alan” Erdoğan’ı destekledi. Sen daha ne konuşuyorsun? Beni konuşmayı bırak, kendine dön bir bak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ilk turunda Zafer Partisi'nin desteğiyle yüzde 5,30 gibi dikkat çeken bir oy oranına ulaşan Sinan Oğan, ikinci turda kendi başına hareket ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

AK Parti'den En Düşük Emekli Maaşı İçin Son Açıklama: "Bu Akşam Netleşecek"
Financial Times Yazarından Türkiye Analizi: "Memur Maaşları Dondurulabilir"

Popüler İçerikler

Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
15.07.2024

ince ince bittin muharrem

15.07.2024

Anlamadığı şey şuydu Sayın Muharrem İnce'nin 2018 yılında verilen oylar kendisine değil Atatürk'ün kurduğu parti aday gösterdiği için kendisine verildi. CHP seçmeni (ve genel olarak da sol tandanslı partiler için) asıl olan partidir/ideolojidir, sağdan farklı olarak lider bazlı değildir yoksa hem Atatürk'ten sonra veya her genel başkan değişiminde parti dağılırdı. oysa en kötü yüzde 20 kemik oyu vardır chpnin bu 30'a kadar çıkıyor tabanını küstürmezse. Muharrem ince ise hem bunu anlamayıp duygusal davranıp partiden ayrıldı hem yeni parti kurup aday olup sonrasında çekilerek kendi seçmenini küstürüp güvenilmez imajı çizdi hem de muhalefete muhaliflik yaparak iyice antipati topladı. Ben memleket partili olsam bile adaylıktan çekildikten sonra bir daha güvenmem kendisine bu olaydan ki bu 2. ortadan kayboluşu idi. oğuzhan uğur yayınını vs saymıyorum bile. Bu saatten sonra geri dönmesi çok ama çok zor.

15.07.2024

Birisi yarı yolda bıraktı diğeri güya passatını sattı ama seçinden sonra mercedeslerle geziyor öteki plana (paraya) sadık kaldı.. Milliyetçilik özetle bu.. Az sıkışınca vatan millet sakarya..

15.07.2024

Hocam işte siyaset böyle o yüzden yakınlarınızla siyaset tartışıp kalplerini kırmayın. "1970'lerde birbirini vuran sağcı, solcu tayfa 1999'da nasıl koalisyon kurdu? hani bozkurtların nefesi kanalizasyon borusu bağlayan birilerinin ensesindeydi? açılım, saçılım sürecine ne oldu? akp & hdp karşısında chp & mhp varken akp & mhp karşısında chp & hdp ittifakına nasıl evrildi? zamanında 'tam bağımsız türkiye' diye bağıranları taşlayanlar, şimdi nasıl 'yerli ve milli' oluverdi? makara, kukara bir yere kadar kardeşlerim.... o ergen aklınız ve saflığınızla siyaset için kendinizi öne atmayın, minnoş kalbinizi kırar, çok üzerler sizi..." https://eksisozluk.com/entry/152326413

15.07.2024

Bunlarin hepsi faşist

15.07.2024

dedi keko

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ