Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: ‘Süren Doldu’

Özdağ’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalardan bu içerikte size bahsetmiştik;

Ümit Özdağ’ın İddiası: ‘Süleyman Soylu Yeni Parti Kurmaya Çalışıyor’

‘Zafer Partisi yoluna devam edecek’

Ümit Özdağ, yeni açıklamasını videolu olarak sosyal medya hesabından yayınladı. Özdağ, “Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman? Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek” notuyla yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kavga benimle Soylu arasında kişisel bir kavga değil. Bu, devlet araçları kullanılarak Zafer Partisi'ne ve Zafer Partisi'nin politikalarına karşı gerçekleştirilen bir saldırı. Türkiye'nin göçmenistan olmasına ve iç savaşa sürüklenmesine karşı çıkan Zafer Partisi'ni terörize ederek susturma çabası içindeler. Susmayacağız, korkmayacağız, geri adım atmayacağız.”

‘Ak Parti dışından kadrolaşmaya çalışıyor’

“Soylu'nun İçişleri Bakanlığı'nda bir trol ordusu kurduğunu biliyoruz. Bu troller sadece Soylu için çalışıyorlar. Ne devlet için ne de AKP için çalışıyorlar. Soylu iyi bir örgütçü. Valililerin büyük bir bölümünü DYP'li ailelerin çocuklarından seçiyor. AKP dışında bir partileşme çalışması, kendisi ne kadar siyaseti bırakacağım dese de doğru değil. Hala devam ediyor. Soylu, dünyada en fazla suçlu ile fotoğrafı olan İçişleri Bakanı.”

‘Devlet arşivlerine girdin’

“Bu ülkemizin güvenliğiyle tehdit içeren Soylu'nun bazı çalışmalarını Türk İstihbarat birimleriyle resmi yazıyla paylaştım. Artık devlet arşivine girdi. Süleyman, ne paylaştığımı tahmin ediyorsundur.”

‘Kadınlar üzerinden iftira atma’

“Siyaset böyle yapılmaz oğlum, yapacaksan siyaseti adam gibi yap. Özel hayat üzerinden siyaseti, FETÖ benzeri ahlaksız casusluk örgütleri yaptı Süleyman. Unutmadan şunu da söyleyeyim; parti kurmak için yaptığın çalımalar sırasında ABD büyükelçiliğinde temas kurmuştun ya, İçişleri Bakanlığı yetkililerinin bana ilettiğine göre sana verilen cevap ‘Önce uyuşturucu ile bağlantısını kessin sonra…' şeklinde olmuş. Ben İçişleri Bakanlığı'ndaki bürokratların yalancısıyım.”

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
23.09.2022

Saçsız, tipsiz, karaktersiz, kişiliksiz, kalitesiz sonu "siz"le biten her sıfata uygun soysuz

23.09.2022

Kökünüz aynı, dallarınız farklı. Ortak geçmişiniz çok. O senin fragmanın aranızdaki fark bu.

23.09.2022

boş konuşma . ümit özdağı sevmeyenler Türk düşmanıdır

Pasif Kullanıcı
23.09.2022

Yukarıdaki kesin Naytın 🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (13)