Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya: 'Son 10 Yılda Türkiye'deki Gerilimin Mimarlarından Birisiniz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk TV yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özdağ'ın, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın bir sorusuna verdiği yanıt stüdyoda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

2023 seçimlerine giderken toplumsal gerilimin artmasıyla çatışmalar yaşanabileceğini ve muhalefetin parlamenter sisteme dönüş için iktidarı ikna etmesi gerektiğini söylediğini hatırlatan Alçı, 'Siz de parti programına çok güçlü bir şekilde parlamenter sisteme geçişi yazdınız. Dolayısıyla sizin sistem değişikliği ile ilgili öngörünüz nedir? Nasıl bir yol haritanız var? sorularını yöneltti. 

'Nagehan hanım sizin bu tespiti yapmanızı değerli buluyorum' diyen Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye'nin toplumsal gerilimin zirvesini yaşadığını ifade etmeniz önemli. Çünkü ben sizi son 10 senede Türkiye'deki toplumsal gerilimin mimarlarından birisi olarak görüyorum. Bu 10 sene içerisinde Erdoğan'ın toplumu germe, düşmanlaştırma, yabancılaştırma ve kavgaya hazırlama politikalarının öncü isimlerinden birisi oldunuz. Ama şimdi galiba tehlikeli bir oyun oynadığınızı gördünüz ki artık parlamenter demokrasiye dönelim diyorsunuz.'

Alçı'nın bu sözlere itiraz etmesiyle stüdyoda tansiyon yükseldi.

İşte o anlar 🎥

Nagehan Alçı: 'Başkanlık Sisteminin Fayda Sağlayacağını Söylemiş ve Yanılmış Bir Gazeteciyim'

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
YORUMLAR
13.10.2021

kim bu adam bilmem ama Tassaklarini yesin bu kaşar 👏👏👏

13.10.2021

Ümit Özdağ Hocam; bu ülkenin akıllı, kişilikli ve omurgalı siyasetçilerinin önderidir. Bu alçılı kadının adı defalarca Türkiye'nin gündemine gelmiş ve her seferinde de zeka ve karakterden yoksun olduğu için gülünç duruma düşmüştür. Ama şimdiye dek hiç bu kadar sağlam ve kaliteli bir şekilde rezil edilmemişti. Darısı, en az kendisi kadar kaypak ve dönek olan kocasının başına.

13.10.2021

Şimdilik itin götüne sokmuş, umarız bunlar seçimde defalup gidince yeni gelecek hükümet Alçı ve onun gibi omurgasızları hapse de sokar da bi nebze olsun içimiz soğur.

TÜM YORUMLARI OKU (13)