Ümit Özdağ'dan Kendisi Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak İçişleri Bakanlığı'na Yanıt

Söz konusu suç duyurusuna 'iç savaş' söylemleri gerekçe gösterildi...

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, ‘Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı’nda yaptığı açıklamada Ümit Özdağ’ın iç savaş çıkacağı iddiası ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Bakan Yardımcısı Çataklı, “Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suriyeliler’in ülkelerine bayram iznine gidip geri dönüşü söz konusu değil” dedi.

Ümit Özdağ açıklama yapacağını duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
04.07.2022

Bu orospu çocuğu mülteciler bizim anamızı sikerken canımız kardeşimiz demedik diye, vatanımız sahipsiz değil dedik diye mi iç savaş çıkarıyormuşuz Hassiktirin artık ülkeyi satıp kanı bozuklara söz hakkı veren sizsiniz, onlarla bizi karşı karşıya getiren de sizsiniz

04.07.2022

"Burası artık suriye" diye twitter yayını yapan sığınmacılar da ayrıştırıcı açıklama yapmış olmuyor mu? Onlar hakkında da soruşturma açılır mı hiç merak etmedim açıkçası.

Kurtuluş savaşındakiyle aynı durumdayız. Ya padişahı dinleyip işgale sessiz kalacağız, ya da bağımsızlık mücadelesi vereceğiz. Ama bugünün insanında öyle bir cesaret yok, o yüzden muhtemelen milletçe hak ettiğimizi bulacağız sonunda.

TÜM YORUMLARI OKU (6)