Ümit Özdağ'dan 10 Kasım’da Saygı Duruşunda Durmayan Kişiyi Döven Esnafa Ziyaret

Kapalıçarşı’da 10 Kasım günü saat 9.05’te saygı duruşu esnasında yürümeye devam eden bir kişinin esnaf tarafından dövüldüğü video sosyal medyada gündem olmuştu.

Kapalı Çarşı'da 9'u 5 Geçe Saygı Duruşunda Durmayan Kişiye Esnaftan Sert Tepki

"Seni tebrik ediyorum"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Zafer Partisi lideri, bugün esnafın yanına gittiği videoyu Twitter hesabından paylaşarak şunları kaydetti: “10 Kasım’da Atatürk’e saygısızlık yapan kişiye haddini bildiren Kapalıçarşı esnaflarından Cemil Şaer’i ve diğer esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettim. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapanlar karşısında her zaman bizi bulacak.”

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
16.11.2021

Nefreti körüklemek olmuş.

16.11.2021

Ne alakası var? Ülkenin kurucusunu sevmeyebilirsin ama onun topraklarında saygı göstermek zorundasın. Merak etme 1 dakikalık saygı duruşu hayatınızdan bir şey kaybettirmez.

01.10.2022

bu yapılan bir asırdır devam eden faşist kemalizm rezilliğidir ve bunları destekleyenlerde bu zülümlere ortak olanlardır ilkel afrika kabilelerinde bile böyle sirenler çalıp insanları rahatsız etme ve zorla dikme durdurma yoktur bu kabul edilemez bence o kendini bilmez esnaf parçası putperest ceza almalıydı ve ümitsiz vaka denen o diplomalı cahilde yazıklar olsun ki bu faşist hain zihniyetlerle aynı ülkede yaşıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (12)