Ümit Özdağ'a Protesto: 'Üniversitelerde Irkçılığa İzin Vermeyeceğiz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen ve kendisinin de katılımcısı olduğu bir panelde bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

Protesto sırasında öğrencilerden “Faşizme karşı omuz omuza” sesleri yükseldi. Eylemin ardından polis ve güvenlik görevlileri üniversitelilere müdahale etti.

'Üniversitelerde ırkçılığa izin vermeyeceğiz'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
09.05.2022

Vermeyin tabi lan. Elin arabı surisi afganı sınavsız mınavsız girsin fakültelere okusun, siz eşek gibi çalışıp açıkta kalın. Daha ülkeyi bekleyen tehlike ile ırkçılık arasındaki bağlantıyı kuramamışsınız, bırakın kurabilecekler okusun. Siz bekleyin kenarda...

10.05.2022

Aynisini hatta belki bundan 1000 kat daha fazlasinida baska ulkeler turklere veriyor! Sadece almanyada 4 milyon var:) irkciliktir bu!

09.05.2022

Ya bunların tuzu kuru. Çoğu bilkentte akp çocuğu ya da analarının babalarının almanyada ayakları var böyle derler. Otobüse bindikleri, halkı gördükleri mi var? Öyle netflixten gördükleri kadarıyla "aaa bu da ırkçılık şekerim" diye geçiniyorlar

09.05.2022

Atıp tutma bilmediğin okul ve öğrencileri hakkında. Şu ana kadar siyasi bağlantısı olan bir kişiyle bile tanışmadım. 3 5 gerizekalı koca bir okulu kesinlikle temsil edemez. Almanya'da ayakları var nedir bu arada aq.

Hukuk okuyorum, fakültede Suriyeli, afganlar var. Onların nasıl benimle aynı puani alıp aynı üniversitede eğitim görüyoruz şaşırıyorum(istanbulda bir devlet uni)

09.05.2022

Puanla mı girdiklerini düşünüyorsunuz?

TÜM YORUMLARI OKU (40)