Uludere Irak Sınırında Çatışma: 1 Asker Şehit

Şırnak'ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmen şehit oldu. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Şırnak'ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında bulunan Kanimasi Üs Bölgesi'ne bugün saat 21.00 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

Açılan ilk ateşte ağır yaralanan 1 üsteğmen, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Piyade Üsteğmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kanimasi Üs Bölgesi'nde bulunan askerlerin saldırıya anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçarken, bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Al Jazeera'nin haberine göre saldırı sonrası PKK noktaları hava topuyla vurulurken,  o sırada bölgeden geçen kaçakçıların da yaralandığı yönünde bilgiler paylaşılıyor.

DHA

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
29.05.2016

Üstegmenime allahtan rahmet, millet vasfini hala ve her seye ragmen yitirmemis kismina da bassagligi diliyorum. Yandas tuvalet kagitlarina bakarsaniz, simdiye kadar 5-10 bin pkk'li öldürüld, 20-30 bin de yarali, 40-50 bin de teslim oldu... Büyüklere, kücüklere masallar.. 20 yildir sayisiz sorti yaptik, allahin dagini tasini bombaladik, bu fakir milletin milyonlarini oraya gömdük, netice? Sifir...Ellerinde en modern silahlar vat, zirh delici'den tutun, stinger'e, sa-18'e kadar. Yarin isteseler ve ekonomik hedeflere saldirmaya baslasalar ne olur, hic düsündünüz mü? Yok ama düsünmeyin, sizin yerine en iyi tayip düsünür, sonra da boruyu size gecirir. Bumudur? Budur...

29.05.2016

Tek çare var oda kandil dağlarına nükleer silah atmak.Böylelikle yılanın başını kesmiş oluruz.BM bize ambargo falan uygular ama yapacak bir şey yok.

29.05.2016

Böyle bir çözüm olacağını mı düşünüyorsun gerçekten.

29.05.2016

Pkk bahar gelince saldırılarımız yoğunlaşacak demişti.Bunu dillendirince pkklı oluyoruz .Amk un pkklısı dediğini yapıyor bizimkiler yatıyor.Bok biter pkk böyle.Sesini çıkartmayan kimseye acımıyorum , ölen ölsün.Askermiş, polismiş.Brandadan barınaklarda askerleri ölüme gönderip , şehit haberleri ile gücüne güç katanların olduğu yerde ses çıkmıyorsa, boku bokuna ölmek hoşlarına gidiyor demektir.

TÜM YORUMLARI OKU (14)