Ülkü Ocakları Başkanı'na KYK Yurdunda 'Karşılama Töreni' Düzenlendi! 'Bozkurt' İşaretleriyle Selam Durdular

Afyonkarahisar'daki KYK yurduna gelen Ülkü Ocakları Afyon İl Başkanı Oguz Kağan Diler'in esas duruşta, 'bozkurt' işareti yapan öğrenciler tarafından karşılandığı görüntüler tepki çekti.

Afyonkarahisar'da bulunan Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu'na gelen Ülkü Ocakları Afyon İl Başkanı Oguz Kağan Diler'e 'karşılama töreni' düzenlendi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde bir grup öğrencinin Oguz Kağan Diler'i beklerken esas duruşta durduğu, bir kişinin ise yurt önüne gelen arabanın kapısını açtığı görüldü.

Araçtan inen Diler'in güvenlik görevlisiyle selamlaşması sonrası esas duruşta bekleyen ve 'bozkurt' işareti yapan öğrenciler arasından geçerek müdür tarafından makam odasında karşılandığı iddia edildi.

Görüntüleri buradan izleyebilirsiniz 👇 🎥

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, Ülkü Ocakları Başkanı olan birisinin KYK yurdunda bu şekilde karşılanmasına tepki gösterdi. 👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
29.01.2024

Bir tarikatlar bir de bu ülkü ocakları. Hayatta hiç bir sike yaramayan iki oluşum.

29.01.2024

Atatürkçü düşünce derneği, Yüksek Tahsil Gençlik Derneği, Türkiye Gençlik Derneği, Sosyalist Kültür Derneği, THKP-C, Demokratik Devrim Derneği, İGD vb... daha çoooook sayarım sana. sen sadece Cemaatlerde ve Ülkü Ocakları demişsinya bu ülkenin Sol ve Aydın denilen güruhunun arka bahçesindeki karanlığı görmüş olsan tiksinirdin... neyse anlayana sivrisinek saz...

29.01.2024

Soytarı çetesi...

nazi selamından hiç farkı yok. ha elinle kurt yapmışsın ha avcunu düz uzatmışsın... hepsi bana aynı görünüyor

yok cidden hiç sızlamadı. kafa aynı kafa

TÜM YORUMLARI OKU (80)