"Ülkeyi Terk Etmek Onursuzluktur" Diyen Gazeteci ve Yazar Cem Seymen Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Gazeteci ve yazar olan Cem Seymen, 'Başka Bir Dünya Mümkün' adlı programında Venedik'te yapılan ve 16 ülkeden 122 mimarlık öğrencisinin katıldığı 'Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu'nunun çeşitli görüntülerini ekranlara getirdi. 

Bienalden sonra gençlere mesaj vermek isteyen Cem Seymen, Venedik'te fikirlerini anlattığı bir video çekti ve bunu izleyicileriyle paylaştı.

Gençlere 'Ufkunuzu açın' mesajı vermek isteyen Seymen, gençlerin ülkelerinden ayrılmalarını 'korkunç' olarak nitelendirirken insanın ülkesini terk etmesini de 'onursuz' bir davranış olarak değerlendirdiğini belirtti.

Cem Seymen'in bu videosunun ardından sosyal medya üzerinden çeşitli tepkiler geldi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
22.11.2018

"Dünyanın her yerine git, gez, bak.." Bu sözleri söyleyen bir milletvekili çocuğu, CNN Türk programcısı. Bolluğun içinde atıp tutması kolaydır. 1 (Bir) tane hayatım var. Onu da düzgün şartlarda geçirmek istiyorum diye onursuz mu oluyorum? Hassiktir ordan.

23.11.2018

pembe g*tlu s2me bak hele sen oc sanami soracak insanlar dunyaya bir kere geliyor ve ortalama 70 yilini senin yozlasmis ve bolunmus toplumunda saygisizlik gorerek mutsuz sekilde gecirmek zorunda degil ulan sen kimsin bidefa yalak git saraya yalaklan.

22.11.2018

Bu ülkede aydın insanları her zaman sevdim ama Cem Seymen'i hiç sevemedim. Bu konuşması da sevmemem için başka bir sebep. İnsanlar kendi hayatını kurtarmaya çalışıyor. Bunun neresini onurla bağdaştırabilmiş şaşıyorum şu kafaya. Onurdan bahsedebileceği birileri varsa onlar da ülkeyi yönetenler, yaptıkları yolsuzluklar olmalı. Hem okurken çaba sarf edip, ileride karşılığını da alamayacağını bilip dışarı kaçan insanlar onursuz değildir. Adam burada kendimi paralayıp, yurtdışındaki garsonla aynı imkanlarda yaşayacaksam gider yurtdışında yaşarım daha iyi diyor. Öyle hükümetin 15 - 20k TL vermesiyle de düzelecek bir iş değil bu. Önce ülkedeki gelir ve vergi adaletine çözüm bulmaları gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (10)