Ülkemizin Geleceği Hakkında Konuşan Celal Şengör'den Dikkat Çeken Sözler: "Türkiyenin Artık Son Belli"

Ülkemizin önde gelen bilim insanlarından Celal Şengör pek çok programda hem bilim hem de ülkemiz hakkında görüşlerini dile getiriyor bildiğiniz üzere. Katıldığı bir programda ülkemizin geleceği ile ilgili söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Yapay Zeka'nın sorularını yanıtlayan Şengör, ülkemizin geleceği hakkında konuştu.

"Bu 20 senelik AK Parti iktidarı ve öncesinde dine baskın önem verenler nedeniyle Türkiye’nin istikbali kapanmıştır." diyen Şengör Türkiye'nin artık sonunun belli olduğunu, 30-40 yıl içinde, Türkiye olmayacağını söyledi.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Son Dönemin En Sevilen Dizisi Oldu: Giray Altınok 'Prens' Karakteri İçin Kimden Esinlendiğini Açıkladı

👇

Günü Çıkaramadı: Bir Gurbetçi 200 Euro ile Türkiye’de Kaç Gün Yaşayabileceğini Denediği Bir Video Çekti

👇

Kızının Sınıfını Ziyaret Eden Ekrem İmamoğlu "Ben Beren'in Babasıyım" Deyince Çocukların Kafası Karıştı

Popüler İçerikler

Gazeteci Ferit Demir'den Saatleriyle 'Yalan İfade' İddiası: "Narin'in Katledildiğini Köyde Herkes Biliyordu"
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
20.07.2024

Bunun dinle değilde toplumsal ahlakla alakası çok büyük. Bugün otobüse binerken bile sıraya girmeyi beceremeyen bir güruh yarın birgün kendini geliştirmek için nasıl hareket edecek ? En ateistinden en dindarına kadar korkunç cahil ve saygısız bir millet olduk. En köhne avrupalı devletin bile uyguladığı saygı duyulması gereken hareketleri yapamaz ve bunları anlayamayacak durumlara geldik. Bir ülkenin medeni seviyesini ölçmek için sokaklarında ne kadar çöp biriktiğine bakmanız yeterli. Öyle çok üst düzey insanların üst düzey laflar etmesine hiç gerek yok.

21.07.2024

Toplumsal ahlakın da dinle alakası var. Ahlakımızın bozuk olmasının sebebi de başkasının canını ve malını kendimize hak görmemize neden olan islamın yağma ve ganimet kültürüdür.

20.07.2024

Doğru söze ne hacet zaten. 2019'da 100 bin lira olan traktör şu an 8 milyon lira. O zamanlar 100 bin lira olan otomobil şu an 3 milyon lira. Tarım ve sanayiye kabus çökmüş, ekonomi zaten yok olmuş durumda. Ülkenin beyin takımı yobazlardan oluşuyor. Bu ülke yok olmaz ama kurtuluş mücadelesi vermek zorunda kalacak.

20.07.2024

Bunu sadece bir şahısa bağlamak demek bu paradoxtan çıkamamak demektir. Mehmet Ali birantın , Demirkırat belgeselini izlemeni tavsiye ederim. Menderes’te geldiğin de aynı Demirel’de Ecevit’te hatta Turgut Özal da maalesef hep bir enflasyon, sorun kim geldiyse rant dibine vurmuş liyakat sıfır. Bakanlıklar bölüşülmüş önemli yerlere kendi adamlarını koymuş. Günümüzden hiç farkı yok, bu durum bu Zana kadar böyle gelmiş bundan sonra da değişeceği umudu kimsede yok

Biraz aklı olan bunu görüyor zaten ülkenin nerdeyse yarısı ülkenin yok oluşuna verdikleri oylarla çanak tutuyor destek veriyor daha kötü şeyler yazmak istemiyorum...

TÜM YORUMLARI OKU (52)