Ülkemizde Yaşanan Dehşet Verici Cinayetlere Oyuncu Çağatay Ulusoy Sosyal Medya Paylaşımıyla Tepki Gösterdi

Ünlü oyuncu Çağtay Ulusoy, ülkemizde yaşanan dehşet verici olaylar karşısında sinirlerine hakim olmakta epey zorlandı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yaşanan olaylara tepki gösterirken, gelecekten umudunu yitirmediğini dile getirdi.

Semih Çelik isimli cinayet faili, 4 Ekim günü İstanbul, Fatih'te Ayşenur ve İkbal adında 19 yaşındaki genç iki kadını canice katletmişti. Ardından kendisi de surlardan atlayarak intihar etmişti.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yaşadığımız üzücü kayıp karşısındaki tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçileriyle paylaştı.

Ulusoy, siyah ekran üzerine duygularını kaleme dökmeyi tercih etti. Öfkeli olduğunu söyleyen ünlü isim, yazısını umudun hala var olduğunu söyleyerek ve ''Nice güzel yarınlara...'' diyerek bitirdi👇

İlginizi çekebilir👇

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, İkbal ve Ayşenur Cinayeti Hakkında Konuştu: ''Ben de Korkuyorum!''
Leman Sam Ülkemizi Sarsan Korkunç Kadın Cinayetleri Hakkında Konuştu: ''Biz Bitmişiz!''
Ezgi Mola Ülkemizde Yaşanan Kadın Cinayetlerine Sessiz Kalamadı: ''Bu Vahşet Nasıl Bitecek?''

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
06.10.2024

Esasında kadına, çocuğa ve hayvana dokunma demek lazım. Katillerin ilk hedefinin her zaman hangi canlılar olduğunu söylemeye gerek yok sanıyorum. Hayvanlara karşı işlenen suçlara yönelik verilmeyen her hak edilmiş cezanın, alınmayan her önlemin, bir de bu kötücül eğilimi artırmak için bilinçli olarak gerek hükûmet gerek troller eliyle yapılmış her propagandanın şu an ülkenin kadın ve çocuklar için cehennem olmasında payı var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ