Ülkemizde Rastgele Bir Berberde Yaşadığı Değişik ve Komik Bakım Sürecini Gösteren Yabancı Adam Güldürdü

Ülkemiz berberleri alanlarında eşi benzeri olmayan taktiklere sahip. Bu taktikler ile ilk defa karşılaşan yabancı adamın şaşkınlığını paylaştığı videoya birbirinden komik yorumlar geldi. Buyurun 👇

Ülkemizde berberleri, dünyada görülmemiş türden bir hizmet veriyor: Hatta TikTok platformunda çok izlenen içeriklerine sahipler.

Saçtan ziyade cilt bakımında da sınır tanımıyorlar: Türk berberlerinin yaptığı ağdayı, dünyanın başka bir yerinde görmek mümkün değil.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde rastgele bir berbere giden adam, yaşadığı enteresan bakım sürecini gösterdi.

"Türkiye'de rastgele bir berberde saçımı kestirdim" diyen yabancı adam, kendisine ağda yapan berber için "Bunu istemedim bile" dedi.

Berber yabancı adamın kulak kıllarını yanan bir çubukla yakarken "Neden bu adam kulağıma yanan çubukla vuruyor?" diye sordu.

Birbirinden komik tepkiler gecikmedi 👇

"Ben de Türkiye'de bir kez (kırsal bölgede) saçımı kestirmiştim. Ne istediğimin fotoğrafını gösterdim ve iyi iş çıkardılar..."

Ayrıca kulak kiri temizliği, omuz, boyun, kol ve parmak masajı ve yüzüm için sıcak havlu yaptılar. Sadece birkaç dolar tuttu, harikaydı.

"Belli ki daha önce Türkiye'ye gelmiş..."

Saç ekimi, diş ve saç kesimi bir arada!

"Her ay yaşadığım yerdeki Türk berberine giderim, oradan çıkarken ki his muhteşem, sanki tamamen tazelenmişsin gibi."

"Amerikan saç kesimleri çok basit. Kestirdiğim en iyi saç modelini Orta Doğu'da 10 dinara kestirmiştim..."

Düz ustura ile kesmişti ve iyi bir masaj yapmıştı.

"Her erkek bunu en azından bir kez denemeli."

"Türk berberler çok iyi, sadece saçını kestireceğini düşünerek gidiyorsun ama masaj, ağda ve cilt bakımı yaptırarak çıkıyorsun. 10 üzerinden 10."

Sizin düşünceleriniz neler? Yorumlara buyurun 👇

İlginizi çekebilir:

Sek Erkekte Olması Gereken Özellikleri Sıralayan Kadınların "Erkek Dediğin Böyle Olur" Dedirten Yorumları
Bebek Mamasına Benzeyen Bi' Enteresan Menemene Gelen Yorumlar Hepinizi Çok Güldürecek!
Deniz Manzaralı Evin Camından Sofra Bezi Silkeleme Hayali Kuran Kişiye Gelen Birbirinden Komik Yorumlar

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
24.07.2023

Hizmette sunum işlerini kim bu kadar itici hale getirdiyse kulakları çınlasın. Nusret,Czn gibi yerlerde, kapısından geçmem de izlerken içim kalkıyor ya adamın ağzına et sokmalar, dondurma yalatmalar lan bir ağırlığınız olsun. Berberler de başlamasın artık, kıl tüy ihtiva eden hizmetler hayal gücüm almadı. 🤢

24.07.2023

Biz erkekler berbere giderken zihnimizi tamamen boşaltırız. Çoğumuz saçım şöyle olacak böyle olacak gibi hayaller kurmayız. Koltuğa oturur ve kendimizi berberin iradesine teslim ederiz. Hepimizin de ruhuna hitap eden ayrı ayrı berberler vardır ve sadece kendi berberimiz düz keser mahalledeki diğer berberler yamuktur. Sadece çok uzun saçlı olanlarımız, saçı omzunu geçen arkadaşların sahip oldukları modeli koruma şansları vardır onlar da favori düzelt kırıkları al filan der o kadar. Bir de kafasında çok bariz bir model, mesela Ronaldo modeli filan yaptıranlar az çok standardı yakalar. Kalan sessiz çoğunluk, misal 'abi az kısalt' diyenler her girdiğinde berberin o anki psikolojisi neye müsaitse ona uygun bir saçla çıkar berberden. Ama finalde öyle bir bakım yapar ki şikayet de edemezsin aksine mutlu olursun içinde gram uhde kalmaz. Hal bu ki 86/3 tertip askersindir artık tip itibarı ile. Bunu fark etmezsin bile.

24.07.2023

Gerçekten kimse Türk berberlerin eline su dökemez. Bir seferliğine yabancı berbere gittim ne ağda ne bakım ne de o meşhur berber parfümü var. Ettikleri traş da bi b.ka benzemiyor. Zaten ingilteredeki berberlerin yüzde 70-80i Türk.

TÜM YORUMLARI OKU (16)