'Ülkede Adalet Yok' Diyen Gençlere Vatandaşlardan Cevap: 'Gençleri Konuşturmayın, Eski Türkiye'yi Bilmiyorlar'

Ne telefonmuş arkadaş bu yeter artık!

'Sokaktan Al Haberi' isimli YouTube kanalı mikrofonu sokaktaki gençlere uzattı. O gençler Türkiye'de adalet olmadığından bahsederken, yoldan geçen diğer vatandaşlar da konuya dahil oldular.

Kimisi Avrupa'da da adalet yok derken, kimisi ise eskiden tüp kuyruğuna girildiğinden bahsetti.

Kimisi ise eski Türkiye'yi gençlerin bilmediğinden ve bu yüzden de gençlerin konuşmaması gerektiğinden...

İşte o anlar:

'Sokaktan Al Haberi' isimli YouTube kanalı 2 part halinde YouTube'a yüklediği sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: #1

#2

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
27.06.2021

Gençlere namussuz ve şerefsiz denilen röportaj. Götünüzde patlasın o tüpler daha şimdi market alışverişine 350 tl harcadım geldim, kaç gün yetecek 3-5 gün. Ak parti olmasaydı adamlar tüp kuyrukları olacağını sanıyor. Bunlara sorsan o dönem kaç ayda kaç yılda bir hükümet değişiyordu. Petrol varil fiyatı dünyada ne kadardı? Bu hükümetler içerisinde şuan destek verdiğiniz hükümetin siyasi mirası olarak kabul ettiği kaç parti vardı diye cevap veremez. Petrol ve gaz kuyruğunun öncelikli sebebi o dönemki hükümetler değildir, 1977 deki kuyruklar dünyada var olan kıtlığın ve ambargoların sonucuydu tüm dünya ambargoyu yaşamıştı. 2019 yılında ki tanzim satış kuyruklarını da gördük halen de görüyoruz. Ucuz ekmek için oluşan kuyruklar, bedava dağıtılan tüketim ürünleri için birbirini ezen insanlar, marketlerde güvenlik kilidi takılmış yağ-peynir vs. bunları ne yapacağız! gencecik insanlara şerefsiz namussuz diyecek kadar rezilsiniz alçaksınız.

Pasif Kullanıcı
27.06.2021

daha geçen aylarda bi çuval patates için birbirini ezen insanları eski Türkiye ile kıyaslarsak arada pek bir fark göremiyorum ben.üstelik yıl 2021.dediğin gibi o dönemin kuyruklarından hükümet sorumlu değildi.tutturmuşlar bi eski türkiye yeni türkiye diye.şimdi durum daha beter.millet aldığı maaşı faturaya kiraya veriyor.kalanınla da boğaz tokluğuna yaşıyor.nerede et alacak,tatile gidecek,insan gibi yaşanmıyor ki.ama nasıl bi hipnoz olduysa millet,ağzı açlıktan koktuğu halde yarabbi şükür diyebiliyor.ekonomimiz iyi diyebiliyor.ben asıl onları anlamıyorum.zaten böyle cahillerin sonucu bu durumu yaşamıyor muyuz?dönüp dolaşıp yine oyunu verecek bir sürü cahil var hala.

27.06.2021

Geri zekalı embesiller. Namuslu şerefli insanları konuştur diyor birde. Ya sabır...

27.06.2021

Ne tüp kuyruğuymuş amk, bitmedi gitti... 80 'li yıllarda askeri darbe kaynaklı bir tüp kuyruğu görmüşler, 20 yıldır ondan bahsediyorlar. Sanki tüp kuyruğunu bu iktidar bitirdi. Ben 90 'larda çocuktum, ne o sürekli söylenen sana yağ ne de tüp kuyruğu sıkıntısı vardı. Üstelik annem markette kasiyer, babam inşaatta işçiydi. 40 yıl önceki tüp kuyruğunu görüyorlar, 2020 'li yıllardaki patates, soğan kuyruklarını görmüyorlar. Ayrıca "elinde telefon varsa zenginsin" zihniyetinizin de amk... Bak sinirlendim durduk yere, gece gece...

27.06.2021

40 sene geçmiş olayın üzerinden. neredeyse yarım asır. utanmasalar 93 harbini konuşacaklar.

TÜM YORUMLARI OKU (26)