Güzelliğine Hayran Olduğumuz Şarkıcı Inna'nın Lise Müdürüne Benzeyen Eski Halini Görünce Kalp Çarpıntısı Yaşayacaksınız!

Artık kimseye güvenmem... 😂

Ama işte o benine kurban olduğumuz Inna, aslında çok değişmiş çokkkkk... Biz de bu acı gerçekle sizi yüzleştirmek için eski halini gösterelim dedik.

Inna'nın önceden çok farklı bir görüntüye sahip olduğunu açıkcası ben bilmiyordum. Görünce bi küçük çaplı çarpıntı tuttu beni. Neyse hazırsanız gösteriyorum.

Buyrun efendim mazide kalan Inna... Bu fotoğrafı görür görmez kaşlara odaklandım ben.

Bir de lise müdürüne benzeyen hali de var. Artık gluteni mi kesti, yoksa sadece sporla mı farklı bir insana dönüştü bilemiyorum. 😝

O eski halinden eser yok şimdi parçasını kendisine armağan ediyorum. Kendine ne yaptıysa gayet de başarılıymış. Alkışşş :)

Çekinmeden "ohaaaa" da diyebilirsiniz. Hadi bakalım buyrun sohbete! 😎

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
24.10.2019

Bunun çok örnekleri var dünyada bazı insanlar ilerleyen yaşlarda daha da güzelleşir lisede beğenilmeyen ileride ne olmuş buna? diye geyikleri az duymadık.

24.10.2019

karşılıklı sevişiyomuyuz, bize niye sıra gelmedı

24.10.2019

harbiden yahu bize niye sıra gelmedi hatun küçük şehirlerde bile konsere çıkıyormuş demek ki küçük şehirlerde arka sokaklarda şapur şupur lap lop bize ondan sıra gelmiyor belkide

Pasif Kullanıcı
24.10.2019

Glütensiz beslenince benler yer mi değiştiriyor ? Boynumda ki et beni burnuma geçer de cadı gibi gezersem diye glütensiz beslenme alışkanlığına geçmiyorum o zaman. Parasızlıktan değil yani

TÜM YORUMLARI OKU (13)