Ulaştırma Bakanı Duyurdu: Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi Onaylanacak!

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İstanbul'daki taksi sorununun çözümü için 'Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı' sisteminin onaylanacağını duyurdu. İstanbul’da paylaşımlı yolculuk için kampanyalar yürüten ve taksicilerle tartışmalar yaşayan Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem ise uygulamaya rant iması yaparak sert çıktı. 

İstanbul'un kanayan yarası taksi sorunu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, yarın yapılacak UKOME toplantısında 2500 yeni taksinin daha onaylanma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan ise taksi sorunuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İstanbul'daki taksi sorununun çözümü için 'Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı' sisteminin onaylanacağını açıkladı.

İstanbul’da paylaşımlı yolculuk için kampanyalar yürüten ve taksicilerle tartışmalar yaşayan Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem ise uygulamaya sert tepki gösterdi.

Habertürk TV Canlı Yayınında Tansiyon Yükseldi: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'yu Sinirlendiren Soru!
Kayıp Narin Güran İçin Adalet Bakanı'ndan Yeni Açıklama: Gözaltı Sayısını Verdi!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
28.08.2024

şükür 3 senedir istanbul'da taksi kullanmadım. hele de bi angaralı olarak angaranın kibar taksicilerinden sonra hakaret, göz devirme, küfür, taciz kaldırasım yok pek. ama taksi kullanan tün tanıdıklarım zaten uygulamadan çağırıyor. orada bile türlü problem çıkıyormuş. açın uber'in, uygulamaların önünü kardeşim. ne bu taksi mafyası ya? sokaktan taksi çevirmeye korkuyor insanlar. durmuyor, mesafe beğenmiyor, laf sokuyor, trafik var diyor (git başka iş yap lan o zaman)... en temizlik lazım gelen sektör bu, yıllardır çözüm bekleniyor, ayıp ya

29.08.2024

15 yıl kadar önce (o zamanlar araplar falan yokken yani) bir fuar çıkışı bir taksi çevirmiştim. Adam pencereden nereye diye sordu. Havalalanı dedik. Kaşlarını kaldırıp "cık" yaptı. Dumur olmuştum öylece bakmıştım adama bi 10 saniye kadar:) İlk kez bir taksinin müşteri beğenmemesine şahit olmak bir yana tavra da şaşırmıştım. Hani adam der ki abi orası bana ters, yolunu bilmiyorum, çok trafikli vs.

28.08.2024

Rekabet rekabet rekabet Uber gibi uygulamalara yol verilmeli.

29.08.2024

hahaha sen iyimisin , uber de de taksicilerin %80 i mesaj ile şu fiyata gidersen gelirim diyor .Sagolsun akepe denilen baş mafyanın yönetiminde ki hükumet ses çıkaramadığı sürece ne olursa olsun bu iş yaş

28.08.2024

Uber ve paypalı geri istiyoruz uleeennn😁

TÜM YORUMLARI OKU (17)