"Ulaşılmayan Nokta Yok" Diyen Kızılay Başkanı'nın Sözü Kesildi: "Öyle Bilgiler Gelmiyor"

Habertürk yayınını bağlanan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın 'Yıkılan binaların tamamına ulaşıldı, çok büyük oranında arama kurtarma başladı. Ulaşılamayan bir nokta yok' dedi. Programın moderatörü Kübra Par ise Kınık'a 'Ama bize sahadan o şekilde bilgiler gelmiyor' şeklinde müdahale etti.

Kızılay Başkanı Kınık, Kübra Par'ın araya girmesinin ardından şöyle devam etti: "Ulaşım tespiti yapılıyor, arama kurtarma ekipleri müdahaleyi sıraya alıyor. Özellikle Hatay'a intikalden kaynaklanan sorunlar yaşanıyor. 5-6 bin binadan bahsediyoruz. Burada bir sıralamaya gidilmesi gerek."

İşte o anlar ⬇️

Kınık ayrıca şunları söyledi: "Biraz sabır ve anlayış bekliyoruz. Eksikliklerimiz olacaktır, samimiyetle elimizdeki bilgileri paylaşmaya çalışıyoruz. Üst üste binmiş iki büyük afeti yaşıyoruz. O kadar yaygın etki alanı var ki, gerçekten sabır ve işbirliğine ihtiyacımız var."

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde gece yarısı itibarıyla can kaybı 2 bin 379'a kadar ulaşmış durumda ⬇️

İlk 24 Saatte Neler Yaşandı? Tüm Detayları ile Kahramanmaraş Depremi

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
06.02.2023

Ya arkadaş 1999 yılında yaşamıyoruz herkesin elinde telefon var kime ne hikaye anlatıyosunuz siz?

Pasif Kullanıcı
06.02.2023

sizin yalanınızı... ulaşılamayan bir sürü yer var . sosyal medyada insanlar gelip bizi kurtarın diye lokasyon bildiriyor halaaaaa. yakınlarından halaaa haber alamayan bir sürü insan var.

06.02.2023

Şu amk kurumlarından 40 yaş üstü bi yöneticilik işini derhal bıraksın ya birisinin emir komutasına yalamasına girmeyen insanları liyakatlı şekilde yerleştirebilsek derdimiz kalmayacak

09.02.2023

Öyle birini kapıdan içeri sokmalar inan Bunlar Hepsi Sarayın Emir Kullaridir Net😡 Akutu bertaraf edip kendi yandaşları Olarak Afadi Kurdu Herşey bi adamın elinde Kaymağını da Birlikte Yiyorlar İnşallah Acı Acı 💩 Günlerde Gelecektir Bu Devran Tersine Dönecek Herkes Arkasını Korusun 😤

TÜM YORUMLARI OKU (26)