Ukraynalı Sivillerin Rus Askeri Araçlarına Molotof Kokteyli Attıkları Anların Görüntüleri Yayınlandı

Ukraynalı vatandaşlar ülkelerini Rus işgalinden korumaya çalışıyorlar. Canlarını ortaya koyarak Rus ordusunu karşılarına alan Ukraynalı vatandaşların bir askeri araca molotof kokteyli attıkları anların görüntüleri yayınlandı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR
28.02.2022

Vallaha o tankın içinde ben olsa idim ve tankıma molotof atsalardı, zaten savaştayız sonuçta, kadın erkek dinlemem arabayı patlatırdım. Sivilleri savaşa dahil eden bir lideri kutsuyorsunuz hep bir ağızdan. Sanırım Rus askerleri de aynısını yapacak. Cahil özgüveni diye bir tabir var ya işte tam olarak o!

01.03.2022

Birincisi o tankın içinde olsan ve tankına molotof atılsa alevlerden hiçbir yeri göremeyeceğin için hiçbir yeri patlatamazdın. İkincisi o tankın dışı alev aldığı an içi cehenneme döner, sen de can havliyle kendini dışarı atardın. Ayrıca; Sivilleri savaşa dahil eden bir lideri kutsamak? Rusya sivillerin tepesine bomba atarken siviller ne yapacaklardı? Oturup ölmeyi mi bekleyeceklerdi? Sivilleri savaşa dahil eden Rusya zaten . Ayrıca Kurtuluş Savaşı'nı da siviller kazandı, bilmeni isterim.

ülken için öleceksen bari 2 tane rus askerini öldürecek kadar kafan çalışsın en azından....tanka molotof atmak kendini öldürtmeye çalışmaktan farkı yok

01.03.2022

Bence gayet kafaları çalışıyor. Tanklar manevra kabiliyeti kısıtlı araçlar. Ayrıca tankın sadece ufacık bir gözetleme penceresi var. Tanka molotof kokteyli atmak, tankın görüş alanını alevlerle kapatmak anlamına gelir. Hızlı manevra yapamadığı içind e etkisiz hale getirir. Ve alevler de hızlı bir şekilde yayılınca tankın içi cehennem gibi olur, askerin tankı terk etmekten başka çaresi kalmaz. Gerilla savaşlarında çok kullanılan bir taktik bu.

TÜM YORUMLARI OKU (11)