Ukraynalı Podolyak, 'İçki Fonlu' Haluk Bayraktar Paylaşımını Sildi

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar'la içkili bir mekanda olan fotoğrafını paylaşıp Bayraktar'a 'minnet'ini ifade etti. Ancak Podolyak, kısa süre sonra paylaşımını silerek başka bir fotoğrafla yeniden tweet attı.

Rusya ve Ukrayna heyetlerinin İstanbul’da gerçekleştirdiği müzakere görüşmelerinin ilk turu sona erdi. Ukrayna heyeti görüşmenin ardından garantör ülkeler konusunu gündeme getirirken Rus heyeti 'yapıcı bir görüşme' olduğunu söyledi.

Zirvede Ukrayna heyetinde yer alan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak'ın Twitter hesabından paylaşıp daha sonra sildiği paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu. Podolyak önce, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar'la içkili bir mekanda olan fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımı silen Podolyak, yeni fotoğrafla tweet attı

Ardından Podolyak, paylaşımını silerek yeni bir fotoğrafla yeniden tweet attı.

Podolyak, Bayraktar’ı etiketleyerek “Rus zırhlı araçları güzel tarlalarımızda kusursuz bir şekilde yanıyor. Ve yanmaya devam edecek. Çünkü “Bayraktar” herhangi bir sorunu mükemmel bir şekilde çözer – farkedilmeyen, korkutucu, yıkıcı. Süper silahların yazarına ve babasına -@haluk kazanacağımız için her zaman minnettar olacağım” diye yazdı.

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
30.03.2022

İçki esrar kumar kadın pazarlama bunlarda hepsi var neyini saklıyorsunuz.

Pasif Kullanıcı
30.03.2022

Yasaklı bölgeye girenler olmuş :D

30.03.2022

Bizim istediğimiz de bu kardeşim. İster içkili bir mekanda ister pavyonda ister türkü barda poz versin. Özgür bi ülke olarak bunları istiyoruz. Ama bu zihniyet bunu kabullenemediği için elin Ukraynalısına bile fotoğraf sildirtiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ