Ukraynalı Kadınlar Kendilerine Nasıl Eş İstiyorlar?

Dünyaya Sorduk ekibi, Ukraynalı kadınlara nasıl eş istediklerini sordu. Bakalım Ukraynalı kadınlar nasıl eş istiyorlarmış?

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
11.08.2018

Birazdan damlar din holiganları. Kardeşim siz nasıl Musevi, Hıristiyan, Budist, Satanist istemiyorsanız kadın da Müslüman istemiyor, çünkü din bireysel bir konu, milli ya da global bir gerçek değil. Tabi aynı din holiganlarının yine para döküp ''Ukrayna'ya, Rus'a gitmesi'', hatta ''Türk kızları gitsin Rus kızları gelsin'' kampanyasını cani gönülden desteklemesi de efsane bir çelişkidir. Gerçi bu kampanyayı Husky tercihimden dolayı ben de destekliyorum, sonuçta milyonlarca kadın kara delikte kaybolacak değiliz, yer değiştireceğiz. Neyse kısa keseyim, insan ne istediğini bildikten sonra 'yağuşuklu olsun, holdingi olsun, bana baksın' gibi kalıplara ihtiyaç duymaz. Onlar kalıptır, onları isteyip bulabilen çok az kadın/erkek var dünyada. Onun yerine kafanızın, gözünüzün ve gönlünüzün uyuştuğu birini sevin, beraber çalışarak kazanın. Her şeyi karşıdan beklemeyin, sonra üzülüyorsunuz.

12.08.2018

ya bir de şey var birisi bir aksesuara falan haç koyunca onu resmen lanetliyorlar, müslümanlar da allahın ismini yazıyor ama arapça kolyelere?

11.08.2018

Ukrayna'nın evde kalmışları bunlar galiba.

11.08.2018

röporajı yapan kadın türk değil allahtan da özellikle çirkinleri seçmiştir kezban diyemiyo hırbolar :)

TÜM YORUMLARI OKU (12)