Ukraynalı Kadının 'Bir Türk ile Çıkmak İçin 4 Neden' Videosu Viral Oldu

Türkiye'de yaşayan Ukraynalı kadın, TikTok hesabından paylaştığı 'Bir Türk ile çıkmanız için dört neden' videosu ile viral oldu.

"@da_inna" isimli profilden paylaşımlar yapan kadın o dört nedeni, 'Ödeme yapmanıza gerek yok, ulaşım kullanmana gerek yok, dışarıda üşümene gerek yok, Tarkan dinlemene gerek yok' şeklinde açıkladı.

İşte viral olan o video: 👇

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Ölüm Haberiyle Hepimizi Şoke Eden Avrupa Yakası'nın Kubilay'ını İlk Kez Bu Sahne ile Tanımıştık!
YORUMLAR
01.03.2023

İşte Türk erkeklerinin kendilerini düşürdüğü durum böyle dalga geçerler sizinle

03.03.2023

çıkmak için nedenler 1 enayi 2 biraz salak 3 eli şeyinde o yüzden her şeyi yapmaya müsait yani tam parmakta oynatmalık 4 bir vaatte bulun yeter ki validesiyle bile cîmâ eylersin çıkmamak için nedenler 1 her cümlenin sonunda küfür vardır ama yatakta puf mantarı gibidir umduğunuzu bulamazsınız 2 saygı yoktur ve her şeyi kol gücü ile şiddet ile çözeceğini sanar 3 kendini Galler prensi gibi görür ve karşınızdakini hizmetçi olarak görür anlayış empati 0 4 zamanla yavaşlar olmayan performans artık hiç olmaz 5 her an aldatılabilirsin 6 🤏🏻 şu kadar bir şeydir boyu sizin çok önemli ise kalite kontrol yapmadan almayın (tabii ki hepsi böyle değil ama %70 böyle. şuan konu Türk erkekleri olduğu için de sadece erkeklerden bahsettim)

03.03.2023

Kuzuş, bu ne şiddet bu celal🤣 Fakat haklısın karşim....Ama ben uluslararası platformda iyi tanıttım diye düşünüyorum ülkemizi🙈 Lakin bir yere kadar. Tüm dünyayı da s....mezdim yani🤣 Not: Türk erkeklerine sesleniyorum. Rus ve Ukraynalı kızlar bizi sevmez. Hiç bir zaman da sevmediler. Sana olan ilgileri sadece paranı yemekti. 20 yıl öncesine kadar çok zor durumda oldukları için, ve dünyadaki a... düşkünü en saf biz Türk ve Arap erkekleri olduğu için bize yamandılar.

01.03.2023

bizim kizlar kıskanmayin tamam 😂

TÜM YORUMLARI OKU (12)