Ukrayna'ya Karşı Savaşa Hazırlar: İşgale Katılmak İçin Binlerce Çeçen Askerinin Toplandığı İddia Edildi

Rusya'nın Ukrayna'yı askeri işgali dünden beri devam ederken sosyal medyada paylaşılan görüntülerde binlerce Çeçen askerin de Rusya'ya destek olmak için hazırlandığı iddia edildi. Rusya'nın Çeçen Cumhuriyeti'nin başkenti olan Grozni'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde, binlerce askerin toplandığı görülüyor.

Not: Bu video teyit edilmediği için gerçeği tam olarak yansıtmamaktadır.

İşte o iddiaların yer aldığı görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.02.2022

çeçenler dünyanın en soğuk kanlı katilleri.

25.02.2022

Rus askerisiniz sanırsam:)

25.02.2022

lan gerçek İslam düşmanları! bu kula kulluk ettiğiniz yanınıza mı kalacak sanıyorsunuz? Allah sizin hakkından gelecek! güçlünün yanında olan kuduz köpekler sizi.

25.02.2022

Okuduğunuz her şeye inanmamanız ve araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Cahilliğinizi diğer insanlara bulaştırmadan önce gidin ve çeçen tarihini araştırın lütfen. Çeçenler Ruslar tarafından katledilmiş, soykırıma uğramış insanlar ve Putinden nefret ederler. Zamanında nüfuslarının yarısından fazlası cani şekilde katledildi. Şuanda "güya" başlarında bulunan şahıs Ramazan Kadirov ise putin'in itidir ve kendi de bunu kabul ediyor. Çeçenlerin en büyük değeri olan Şeyh Şamil için terörist diyen bir kişinin "çeçen lideri" olması ne kadar normal kendiniz de anlayabilirsiniz. Ramazan kadirov ve yandaşları putinin paralı askeridir, kuklasıdır. Müslüman değildir. Yapacağınız araştırmalarda da bunu görebilirsiniz. Cahillikten arınmış bir ömür dilerim size. İyi günler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ