Ukrayna'dan Ailesinin Yanına Gelen Türk Öğrenci Feribottan Denize Atlayarak Hayatını Kaybetti

Çanakkale'den Eceabat ilçesine gitmek üzere saat 17.00'da hareket eden feribota binen Mehmet Kutay Özcan (29) iddiaya göre, Eceabat açıklarında denize atladı. Olayı gören vatandaşların kaptana bilgi vermesi üzerine feribotun bulunduğu yere Sahil Güvenlik Botu çağırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti

Suyun üzerinde hareketsiz şekilde duran Özcan, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bota çıkarıldı. Karaya götürülen Özcan, sahilde bekleyen ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorların yapılan tüm müdahalesine rağmen Mehmet Kutay Özcan hayatını kaybetti.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
01.03.2022

Yanlış haber yapmaktan vazgeçmiyorsunuz.Mehmet oldukça yakın arkadaşımdır.Savaştan falan kaçmadı buraya döndüğünde savaş yoktu. Yıllarca hepimiz okuyup hayatımızı düzene sokmak için çabaladık ama mevcut şartlar bizi her zaman bir kaç adım geride bıraktı. Babasını 4 5 yıl önce kaybetmişti, belli başlı sorumluluklar ve yetersizlik onu her zaman derinden etkilemişti. Keşke böyle olmasaydı, keşke biraz daha savaşacak gücü kendinde bulsaydı belki her şey daha farklı olurdu. Çok üzgünüm, ışıklar içinde uyu Mehmet.

01.03.2022

Düşmüştür belki de. İntihar etmek için savaştan kaçıp onca yol çekmek garip.

01.03.2022

Ukrayna'dan 1 ay önce dönmüş

01.03.2022

Yok artık ya. İnsanları bu kadar da salak yerine koymasınlar. Birileri bir şerefsizlik yapmış ve o kişileri korumak zorunda olan bazı yetkililer var işte.

01.03.2022

Vallahi çözdün üstadım bravo sana. Ama her yerde kendini belli etmeyin, gizli servisler sizin gibi, her tarafı kameralarla dolu, her seferinde yüzlerce kişinin yolculuk yaptığı feribotta ki bu tür olayları çözen dehaları sevmezler, aman diyim, nazar değmesin.

TÜM YORUMLARI OKU (8)