Ukrayna'da Yaşayan İnsanlar Rusya Saldırılarının Dünya Medyasına Yansımayan Gerçek Yüzünü Paylaştılar!

1. "Lyman şehrinde yaşayan bir Ukraynalıyım. Başkentte yaşayan tanıdığım bütün arkadaşlarım kendi memleketlerine ve merkez bölgelere gidiyorlar."

'Kiev'deki benzin istasyonları bomboş, yollar göçmeye çalışan insanlarla dolu. Biz asla savaşmak istemedik ama Putin bu kadar kolay bir zafer bekliyorsa çok yanılıyor.'

2. Geçtiğimiz günlerde Kiev'de çekilen bir görüntü:

3. "Harkov'da yaşayan ailem en son patlamaların şehrin merkezinde değil dış kısımlarında olduğunu, internetin hala çalıştığını söyledi."

4. Okulu bombalanan genç bir kadının paylaşımı 👇

'Şok içindeyim. Bomba düştüğünde okuldaydım, hayatta kaldım. Herkese iyi şanslar. Umarım siz daha şanslı olursunuz. Neden mi videoya alıyorum? Çünkü bu okulda çok fazla çocuk vardı ve hala hayattalar mı bilmiyorum. Tanıdıklarınızla paylaşın. Bu kadar.'

5. "Ukrayna'da askerler için kamuflaj ağı hazırlayan gönüllüler"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

6. "Birçoğunuzun şu an Polonya'da yaşananlardan haberi yok sanırım. Ukrayna sınırına 100 kilometre ötede yaşıyorum ve durum gittikçe kötüleşiyor."

'Burada çoğunluğu anne ve çocuk olan toplam 400 bin Ukraynalı göçmen var, daha da gelmeye çalışan insanlar sırada. Canları uğruna hiçbir şey alamadan, elleri bomboş halde kaçıp gelmişler. Ne yemekleri, ne kıyafetleri var. Bizim hükümetimiz henüz harekete geçmediğinden senin benim gibi insanlar gönüllü olmaya, sınıra gidip insanlara yardımcı olmaya başladı. Tahminlerimize göre toplamda 1 milyondan fazla sığınmacı olacak ve çok fazla malzemeye ihtiyacımız var...'

7. "Batı Ukrayna'nın Ivano bölgesindeki havalimanına atılan bir füze"

9. "Rusya'da yaşayan akrabalarım, şu ana kadar savaşan askerlerinin çoğunun genç ve deneyimsiz olduğunu ama yakında daha üst düzey askerlerin Ukrayna'ya doğru yola çıkacağını söyledi."

'Ancak tüm bu söylemler Putin'in göz korkutma çabaları olabilir. Ukraynalılar vatanları için birbirlerine kitlendi ve hiç beklenmedik bir dayanışma gösterdiler.'

10. "Medyada hiç paylaşılmıyor ancak Rusya'da da savaşa karşı protesto düzenleyen kalabalıklar var ve an itibariyle 2 binin üzerinde insan tutuklandı."

13. "Rusya Zelenski'nin yerini tespit etmeye çalıştığı için ABD medyası Ukrayna'nın birkaç güne düşeceğini söylüyor ama Ukrayna hükümeti ve vatandaşları canla başla karşı koyuyor."

'Rusya beklemediği kadar büyük bir direnişle karşılaştı. Ayrıca savaşmayı reddettikleri için teslim olan Rus askerler de var. Ukrayna'nın insanları direnebildikleri kadar devam edecekler, tüm bunlar olup bittikten sonra nasıl kendilerine gelecekleri bilinmez...'

14. "Bu bir veda fotoğrafı değil çünkü eşime elveda bile diyemedim. Şu an birçok Ukraynalı kadın gibi çocuklarımı ve ailemi korumak zorundaydım. Arkadaşlarım Kiev'de savaşırken ben burada güvende olduğum için kendimi suçlu hissediyorum."

www.instagram.com

15. "Ukrayna için savaşacak olan babasına veda etmek zorunda kalan 1 yaşındaki Matviy bebek"

16. "Aynı anda hem mutluluğu hem hüznü yaşatan bir fotoğraf."

www.reddit.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Rusya-Ukrayna Heyetlerinin İkinci Görüşmesi Sona Erdi: İnsani Koridor Bölgelerinde Ateşkes Olacak
Kiev'de CNN Türk Ekibinin Aracına Ateş Açıldı: 'Güvenli Bir Bölgeye Geçiyorlar'
ABD Senatörü Bernie Sanders, Vladimir Putin ve Rusya'daki Yolsuzluk Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı!

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
04.03.2022

İnsanlığı bu hale düşürenler umarım bir gün aynada görüntülerine tükürürler

işgalci barbar Putin/Putler bunun hesabını verecek! Amq Rus artıkları, milyonlarca insanı evinden işinden ettiler, travma yarattılar. Ve biz de hala sözde muhalif Tele 1 gibi Rus artıkları Putin'i destekliyor.

04.03.2022

orospu çocuğusun putin gavatı

04.03.2022

savaş mecbur kalınmadıkça cinayettir - MUSTAFA KEMAL ATAYÜRK 🖤

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ