Ukrayna Başkanı Volodemir Zelenski'yi Komedyen Olduğu İçin Küçümseyen Yılmaz Özdil'e Şahan Gökbakar'dan Tepki

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, dün yayınlanan yazısında Ukrayna Devlet Başkanı Volodemir Zelenski’nin komedyenlik geçmişine dikkat çekmişti.

Özdil yazısında “Bu arkadaş Ukrayna cumhurbaşkanı. Ukrayna halkı yazık etti Ukrayna'ya” ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce Zelenski için destek paylaşımında bulunan Şahan Gökbakar da Yılmaz Özdil'e Twitter hesabından tepki gösterdi.

Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Masum insanlar ölmesin" de. "Özgür bir ülke işgal edilemez" de. "Batsın bu kaypak zihniyetiniz" de. "Savaşa Hayır, savaş kötüdür" de. Kalemini insanlık ve barış için oynat."

Sizce Şahan Gökbakar tepkisinde haklı mı? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Şarkıcı Çelik Ukraynalı Kadınlar Üzerinden Yaptığı Paylaşımla Türkiye'deki Mültecileri Hedef Aldı
Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (27 Şubat)
Tüm Takım 'Savaşa Hayır' Dedi, Takım Kaptanı O Tişörtü Giymeyi Reddetti!

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
27.02.2022

Ben Özdil'in yazısından öyle bir sonuç çıkarmadım şahsen. Sırf ünlü bir sporcu diye hakan şükürü, sofuoğlu'nu milletvekili seçen bizimkilerin yaptığı daha mı farklı sanki? Bu isimlerin küçümsenmesi ile alakalı değil ki? Liyakat ile ilgili. Özdil diyor ki, bu adamın siyaseten içi boş. Bugün mesela Metin Akpınar siyasete girse geleceği her makamı doldurabilir. O kadar donanımlı biri. Eğer geleceği makamı Zelenski gibi, birilerinin yoğun desteği ile elde etmediyse hakkını verir. O yüzden konu mesleği değil. Konuyu çarpıtmaya gerek yok bence...

27.02.2022

bu yılmaz özdil adlı şahısı, hiç bir zaman samimi bulmadım, ki bu paylaşımınla da kendini belli etti, bana çok kaypak geliyor bu adam..işine nasıl geliyorsa, öyle kullanıyor kalemini!

27.02.2022

Bugün Ak parti, Yılmaz Özil'e istediği gibi at koşturacak bir alan ve maddi kaynak versin. Yarın Recep Tayyip Erdoğan diye kitap yazıp 5000 TL karşılığında satar.

27.02.2022

komedyen diye küçümsemiyor ki kimse adamı siyaset bilgisi az diye eleştiriyor ki eğitimli birisi zaten hukuk okumuş. siyasi yolsuzluklara karşı çıktığı için çok fazla destek görmüş. fazla doğrucu olduğu için bile iyi bir siyasetçi değil mesela. coğrafya kaderdir. bir tarafta avrupa bir tarafta rusya varsa denge kurarsın ikisine de yeri gelince gülümsersin onu yapamadığı için bu hale düştü. iç siyasette dürüst olmak iyi ama dış siyasette başa bela olur. rusyanın karşısına çıkıp sen haksızsın diyebilirsin ve evet bu doğru olabilir ancak bunu yapmadan önce askeri olarak rusyaya kafa tutacak seviyeye gelmen gerek. eleştirilen konu bu. zaten yalnız bırakıldık demesinden kandırıldığı da belli biraz... devlet başkanı bir hata yaptığında bedelini halk öder her zaman. yine de doğrucu adam sonuna kadar kendi doğrusunu savunuyor o konuda herkes alkışlıyor zaten

TÜM YORUMLARI OKU (30)