Ukrayna Askerlerinin Gıda Verip Elindeki Sovyet Bayrağını Çiğnediği Nine: 'Benim Ailem O Bayrak İçin Savaştı'

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, Ukrayna askerlerinin bir köyde yaşlı bir kadına gıda yardımı yaptığı görülüyor. O kadının elinde bulunan Sovyet bayrağını önce açmasını isteyen Ukrayna askerleri ardından bayrağı çiğniyorlar.

Bayrağın ayaklar altına alındığını gören kadın, verilen gıdaları iade ederek, 'Bu bayrak için benim ailem savaştı, siz üstüne basıyorsunuz' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
11.04.2022

Helal olsun teyzeye. Verilen yemeği bile almak istemiyor, size lazım diyor. Onurlu bir kadın, neyi savunursa savunsun. Bayrak çiğnemek ne demek ya? Bu ne rezil bir hareket. Bir poşet yemek verdin diye onurunu mu satın aldım teyzenin? Atatürk savaş zamanı yerde gördüğü Yunan bayrağını kaldırmıştır. Bir de şunların yaptığına bak🤬

11.04.2022

2014 yılında Ukraynalıların büyük bir çoğunluğu ordusunun taciz, yağma ve disiplinsiz hareketlerinden dolayı Rusları bekliyordu. Hatta öyle ayrılıkçılar vardı ki ele geçirdikleri Ukrayna ordusuna bağlı bir Albay'ın ağzına Ukrayna bayrağını sokup çiğnetmişti. Çünkü bu tipler kendi halkına bile zulmeden tipler. Neonazilerle savaşıyoruz derken haksız değillermiş. Sana sahip olduğun ekipmanı,tesisi,orduyu,devleti veren birliğin bayrağına yaptığın hakarete bak! UA diye ortalıkta gezinen popülist tipler çok merak ediyorum bu savaş sona erdiğinde Ukraynalı asker,sivil ellerinde bulunan silahlarla yağmaya başladıklarında acaba nasıl tepki vereceksiniz. Bu olacak çünkü olduğu gün gelip bu yorumun altına yazabilirsiniz..

Gerçek Rus . bu teyzenin heykelini dikmeli Putin hemide Kızılmeydan a

11.04.2022

O teyzenin heykeli Kremlinin önüne dikilmeli bence davranışı çok kaliteliydi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ