Uğur Dündar, 'Hakikat Adına Sedat Peker'e Teşekkür Etmemiz Lazım' Dedi, Peker de Dündar'a Teşekkür Etti

Uğur Dündar KRT TV’de katıldığı programda Sedat Peker’e teşekkür etti. 'Sedat Peker’e bizim hakikat adına teşekkür etmemiz lazım' diyen Uğur Dündar'a ise Sedat Peker'den cevap geldi. Peker, 'Sayın Uğur Ağabey (Dündar), katıldığınız televizyon programında şahsıma etmiş olduğunuz teşekkür benim için çok değerli. Biz sizin televizyonlarda habercilik yaptığınız dönemlerde büyüdük ve sizden her zaman saygıyla bahsettim' dedi.

İşte o anlar:

Sedat Peker o sözlere Twitter'dan cevap verdi:👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
16.06.2021

Yıllarca yaladıkları, reis dedikleri mafya lideriyle ters düşünce hain edip onun anlattıklarını dinleyen, paylaşan insanlara mafya destekçisi diyen omurgasız kitleye aslında bu insanların ne yapmaya çalıştıklarını, ne hissettiklerini Dündar çok güzel özetlemiş.

16.06.2021

Bu Dündar'a acayip gıcık oluyorum. Mafya'nın gemi azıya aldığı , adeta 4.kuvvet durumuna geldiği zamanlarda en popüler televizyoncu kimdi ? Neden dandirikten küçük imalathaneleri basmak yerine mafyanın üzerine gitmedin. Tek bir mafya ile ilgili haberin varmı. O zamanlar ödün kopuyordu , mafyanın adından bile söz edemiyordun. Şimdi de çıkmış büyük televizyoncu ayakları atıyor. Ha gençlere kızmıyorum , ne kadar dandik kişi varsa allanıp pullanıp size süper diye yutturuldu , ama benim gibi ihtiyarlar bu mavalları yemez. Önce kendi eleştirisini yapsın , neden onlarca sene mafyaya , derin devlete karşı sus pus kaldı.

16.06.2021

Birbirlerini cadde bostan dan iyi tanırlar zaten.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ