Ufuk Bayraktar'ın Sahibi Olduğu Kafeye Yapılan Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ezel dizisinde Ramiz Dayı’nın gençliği oynayan oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu İstanbul Cihangir'deki kafede oturan bir kişiye gerçekleştirilen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 11.45 sıralarında Beyoğlu ilçesi Firuzağa Mahallesi'nde meydana gelmiş, kafede oturan Ayhan Yılmaz'a(47) silahlı saldırı yapılmış, saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B.(30) ve Fahri T.'ye(55) de isabet etmişti.

Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralanmıştı. Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi (36) yakalamak için çalışma başlatmıştı. Şüpheli, Bakırköy'de 1 adet ruhsatsız tabancayla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu, olayın; alacak verecek meselesinden kaynaklı husumet bulunmasından dolayı meydana geldiği iddia edildi. Silahla yaralama suçundan gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte saldırı anının güvenlik kamerası görüntüleri…

'Ezel' Dizisinin Yıldızı Ufuk Bayraktar'ın Sahibi Olduğu Kafede Silahlı Çatışma

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
28.09.2023

Olm bu ne biçim haber girmektir amk? gören de gerçek kabadayı zannedecek adamı. sanatçı lan bu insan. koydukları fotoya bak.. püüüü size..

28.09.2023

Amma itibar düşmanısınız arkadaş.X bi cafe neticede.Sahibini mimlemek nedir.

Pasif Kullanıcı
28.09.2023

cesitli suclardan suc kaydi var ve toplumda geziyor:D? olmaz oyle ya tum suclulari salin beraber yasayalim hatta hapistekileri de cikarin haksizlik olmasin🥰🥰🥰

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ