UEFA Uluslar Ligi'ne 0-0'la Başladık: A Milli Futbol Takımı Galler Deplasmanından 1 Puanla Dönüyor

Euro 2024'ü geride bıraktığımız bugünlerde futbol tutkunlarının milli maç heyecanı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarıyla devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nin 1'inci haftasında A Milli Futbol Takımı, Galler ile karşı karşıya geldi.

UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nin 1'inci haftasında A Milli Futbol Takımı, Birleşik Krallık'a bağlı Galler ile karşı karşıya geldi, maç Cardiff City Stadyumu'nda yoğun bir yağmur altında oynandı.

A Milli Futbol Takımı maça şu 11'le çıktı: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız.

Dakikalar 29'u gösterdiğinde Barış Alper Yılmaz, ceza sahasında rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi. Bu pozisyona yapılan itirazlar sonuç getirmedi.

Bu pozisyondan 8 dakika sonra rakip takımdan Sorba Thomas, kaleci Mert ile karşı karşıya kaldı ve aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu. Ancak gol, ofsayt kararı nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

İlk yarıda baskın olan taraf Galler olsa da her iki takımdan da gol sesi çıkmadı ve böylelikle ilk yarı 0-0 sona erdi.

51'inci dakikada Barış Alper Yılmaz, 55'inci dakikada ise ceza sahasında topla buluşan Brennan Johnson gole yaklaştı ancak skoru değiştiren golü her iki isim de atamadı.

62'nci dakikada rakibine faul yapan Barış Alper Yılmaz, 29'uncu dakikada da sarı kart gördüğü için ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve milliler sahada 10 kişi kaldı.

90 dakika üzerine eklenen 8 dakikalık uzatmanın sonunda gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 bitti ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta Galler haricinde Karadağ ve İzlanda da yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Tarihe Geçti: Milli Yüzücü Umut Ünlü Paralimpik Oyunları'nda Altın Kazandı!
Ferhat'ın Şirin İçin Dağları Deldiği Gibi En Az 30 Yıl Boyunca Tek Başına Tünel Kazdı!
"Baskı Altında Çok Güçlü": Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Pereira, Ferdi Kadıoğlu'nu Öve Öve Bitiremedi!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
06.09.2024

Barış Alper nasıl gerçek sarışın değilse o kadar da 9 numarayı giyecek santrafor değildir. Nerde forvet. 5li defans forvetsiz bi diziliş. çöp montella

06.09.2024

şu montellaya antrenör diyende, şu barış alpere iyi topçu diyende futboldan zerre anlamiyordur.barisin tek yaptığı GS nin geçen sene son 6 7 maçında hızıyla fiziğiyle adam eksiltmesinden dolayı topçu yaptılar bu adamı.turkiyenin de yine GS ninde son 10 maçında sahada yok adam. ama hala barış Alper boku yiyen insanlar var.keremin tırnağı olamaz bu çocuk.ayrica montella denen sığır da şu adamı Türkiye de forvet kalmamış gibi kaç maçtır forvet olarak oynatıyor tüm yorumcular da izliyor bu durumu.maca gelince de ilk 45 dk Galler gibi vasat bir takıma milyon dolarlık yildizlarimiz şut cekemedi. ama hala montella çok yaşa diyorlar.kimse kusura bakmasın ama bizden milli takım bazında bir bok olmaz

07.09.2024

Barış alperin sağ kramponu büyük bütün milli takım

06.09.2024

rezalet otesi,milyon yurolar cepte.

TÜM YORUMLARI OKU (17)