UEFA Maçı Öncesi Statta Bomba

Sırbistan'ın Kızılyıldız ile Kazakistan'ın Kairat takımlarının bu akşam UEFA Avrupa Ligi maçı oynayacağı statta bomba bulundu

Sırbistan Super Ligi takımlarından Kızılyıldız'ın maçlarını oynadığı Rajko Mitic Stadyumu'nun çatısında el bombası bulundu.

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kızılyıldız ile Kazakistan temsilcisi Kairat arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu maçı öncesinde yapılan rutin kontroller sırasında stadın çatısında paslanmış el bombası bulunduğu belirtildi.

Stadın kuzeydoğu tribününün çatısında bulunan el bombasının imha edilmek üzere güvenli bir yere götürüldüğü bildirildi.

Sırbistan polisi, olayın aydınlatılmasıyla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Kızılyıldız, UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu ilk maçında bu akşam Kazakistan temsilcisi Kairat ile karşılaşacak.

HTSpor

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa Merkez Bankası'ndan Halka "Evde Nakit Para Saklayın" Çağrısı
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret 2026 Zam Açıklaması